Oca 19

Yeni hayata geçen, daha Beta aşamasında olan duygularınızı paylaşabileceğiniz eğlencelik bir servis; Duygudurum.


Eray‘ın ağzından;

Duygudurum, tüm Türkiye’nin duygularını paylaştığı, sınırı aşmadıkça istediği gibi davranabildiği bir platrofm. Sadece şunu istiyoruz, “çok eğlendik” denilsin. Tabi hep gülmek olmaz biraz da düşünmek gerek. Bunun için de Türkiye’nin hissiyatını ortaya koyup sosyal görevimizi de yerine getirmiş olduk.

Üye olun, 1-10 puan aralığında duygusal durumunuzu oylayın, arkadaş edinin ve gruplara üye olun. Alkolikler grubunu ziyaret etmeyide ihmal etmeyin. İşte duygudurum.com.


Bu yazı Cem tarafından yazılmıştır. Cem, yıllardır yeni nesil teknolojilerini, internet harikalarını yakalamakta ve bloglar ile içiçe yaşamaktadır. Aynı zaman sosyal medya yönetimi konusunda bir uzmandır. Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın.
        
         

Yorum Yapın

NOT: Yaptığınız yorumlar denetimden geçecek ve alakasız, uygunsuz yorumlar yayınlanmayacaktır. Yorum yazarken, imla kurallarına uymaya özen gösteriniz.




website stats
eXTReMe Tracker