Eki 17

Bir çok arkadaşınız varsa, hepsini bir anda takip etmek kolay olmuyor, bilirsiniz. Özellikle de Space’lerin açılmasıyla birlikte, kimlerin yeni albüm oluşturduğunu görmek, kimlerin bloglarına yazı yazdığını görmek, takip etmek çok güçtü. Artık o kadar da zor değil. Windows Live Space dahilinde kontaklarınızını daha kolay takip etmek mümkün. Nasıl mı? “Yenilikler”, “Whats New” özelliği ile birlikte.

Bu özellikle birlikte artık kontaklarınızın,

  1. Kimleri arkadaş olarak eklediğini,
  2. Yeni oluşturduğu albümleri ve resimlerden ve ya güncelleştirmelerini,
  3. Yeni blog girdilerini,
  4. Profil güncelleştirmelerini ve buna benzer olaylarını takip edebiliyorsunuz.

                    spaceyenilikler

Standart olarak, son 25 yeniliği görebiliyorsunuz fakat Yenilikler başlığına tıklayarak 100 taneye kadar görmek mümkün. Ayrıca Space anasayfa’ya gelecek doğum günleri, albümlerinize ve ziyaretçi defterlerinize yazılan son yorumları gösteren modüllerde eklenmiş. Yenilikleri space sayfanızdan görebilirsiniz.


Bu yazı Cem tarafından yazılmıştır. Cem, yıllardır yeni nesil teknolojilerini, internet harikalarını yakalamakta ve bloglar ile içiçe yaşamaktadır. Aynı zaman sosyal medya yönetimi konusunda bir uzmandır. Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın.
        
         

“Windows Live Spaces “Yenilikler” Özelliği” yazısına 7 Yorum Yapılmış.

  1. DarK demiş ki:

    Google karşısında ezilmemek ve bir şeyler yapmak gerekir tabii ki :) / diye düşünmüş olsalar gerek :D

    Yinede seviyorum yahu şu Msn’i :D

  2. ibrahim demiş ki:

    aslında msn de yeniyim tek amacım yenikişiler aramak ve aynı zamandada googlede tıkanmamak bazen daralıyorum ama seviyorum arıyorum değişik ortamlar insanlar beni herzaman şaşırtıyor

  3. merve demiş ki:

    süper olmuş begendim…

  4. SALİH demiş ki:

    iyi günler. Bir konuda yardım istiyorum, spacesımda arkadaşlarımın yaptığı yenilikleri nasıl silebilirim. görmek istemediklerimin yaptığı yenilikleri nasıl silebilirim. <yardımcı olursanız çok sevinirim

  5. sevgi demiş ki:

    SAOL :)

  6. deniz demiş ki:

    merak ettiğim bir şey var, ben oturum açmadıgım zamanlarda olanları görebiliyor muyum?

  7. irem demiş ki:

    bir kişi ile yazışırken resim gönderebiliyor muyum?

Yorum Yapın

NOT: Yaptığınız yorumlar denetimden geçecek ve alakasız, uygunsuz yorumlar yayınlanmayacaktır. Yorum yazarken, imla kurallarına uymaya özen gösteriniz.




website stats
eXTReMe Tracker