Alıntı:
Orijinalini Gönderen: monuraslan
tabi haklısınız ,ben genellikle garafik özellikleri orta duzeyde acıkken rahat edebiliyorum.Ve zaten ne yazıkki oyun oynamaya cok vaktim olmadıgı için buda yeterli geliyo bana ,(laptop ı alacak arkadasım için de aynısı gecerli asagı yukarı ) Bide birsey daha sorucam ,simdi bu ram update ine gerek yok dediniz ya ,bunu su anlamda mı soylediniz ,"bu zaten bir oyun laptopu degil
,oyun oynamayacagı içinde almasına gerek yok"
yoksa" oyun oynasa dahi performansı hiç degiştirmez " anlamında mı ?
|
Şöyle bir genel yanılgı var ne kadar çok bellek o kadar iyi. Ama aslında ne kadar çok kullanılabilir bellek o kadar iyi olması gerekir doğru olanı. Günümüz işlemleri için 1024 mb bellek oldukça yeterli gelmekle birlikte üzerini ve daha fazlasını çok ender olarak gerektirecek eylemler yaparız bilgisayarlarımızda, sizde aygıt öneticisi içerisinden en çok ne kadar bellek kullandığınıza bakabilirsiniz. Bunun çok nadir 1024 mb ulaştığını görürsünüz.
Ayrıca extra masraf çıkacak olan bu ram takviesinden ise bu bütçeyi de notebook parasına ekleyip çok daha iyi paylaşımsız bir ekran kartına sahip bilgisayar da etcih edilebilir bana kalırsa..
iyi günler..