Tek Mesaj Görüntüle
  (#5) Eski
Oxycodone Oxycodone çevrimdışı
 
Oxycodone Kullanıcısının Avatar'ı
 
Mesaj: 1.262
Katılım Tarihi: 2006
Yer: Malatya
Varsayılan 23.09.2007, 18:46

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: MR_C Mesajı Görüntüle
Evet yardıma ihtiyaç duyanlar için oldukça kullanışlı ama bazan ne tür yardım istedikleri anlaşılmayan mesajlar da açılabiliyor, kurallar okunmuyor aynı konudan onlarca açlılıyor bilgi deposu olmak yerine mesaj çöplüğü oluyor. Hele birde mesaj sayısı tutan forumlarda mesaj sayısı artsın diye (artınca ne olacaksa) nasılsın iyimisin, akşam buluşalım tarzı mesajlar bile yazmaya insanlar fırsat kollar hale geliyor.

internet, güvenlik onusuyla alakalı olmayan bir konu ve amacı da yok mesela. Örnek olarak verelim bir tane http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...engin-kim.html.

İnternette ve forumda yüzlerce cevabı olan bir konuyu yeniden açarken insanlar ne düşünüyor merak ediyorum.
Tam yerinde bir mesaj
______________________

önüne gelen forum açmaya başladı hangi konuda ararsan var(yani internet ağ ve güvenlik adlı başlık altında ( http://www.pcnet.com.tr/forum/intern...engin-kim.html. ) gibi msjlar yazmaya gerek yok.


Biri senin kafanımı bozdu?Shift de orda Deletede orda.
_server_
_____________________
レi刀ズi刀 アム尺ズ

>>>>>>Go to Mozilla Firefox<<<<<<


Alıntıyla Yanıtla