Tek Mesaj Görüntüle
  (#2) Eski
yamazaki03 yamazaki03 çevrimdışı

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan 30.09.2007, 23:24

içerde adamın olsun yeter arkadaşım açıp telefonu telekom müdürüne söv ana avrat ondan sonrada bide bağır çağır hiçbirşey demezler hemen para iade içerde adamın olmasın sen kimsinde beni arıyorsun ne sanıyorsun uslubu var.aynısını bende yaşadım.antalyada az çok çevrem var ve muhatap olmuyorum artık ne zaman muhatap olsam 15 gün sürünüyorum resmen başıma gelmeyen ve haddi hesabı olmayacak para harcıyorum çözene dek. VE AYRICA BU EK ÜCRETLERİN HEPSİ AMAAAA HEPSİ HAKSIZ KAZANÇ KABLONETE GEÇTİM ALLAHTAN RAHATIM ÜSTÜNDEN 3 AYDA GEÇSE GEÇİKME BEDELİ ALINMIYOR. AYRICA BAĞLANTI ÜCRETİDE ÇOK MAKUL 20 YTL DİĞER KAPAMA ÜCRETİDE YOK DENECEK KADAR AZ.VE ÜCRETLERE BAKINCADA ÇOK UYGUN BEN 128 BAĞLANTI İLE ALDIĞIM PERFORMANSI 512 ADSLDEN ZOR ALIYORUM.KABLO NETİN 1024 ÜNÜ KULLANDIM 3 AY DENEME AMAÇLI 4MB ADSL YANINDA HİÇ KALIYOR. PERFORMANSTA GÖRÜNTÜDE 300KB DOWNLOAD VE 2000 KB UPLOAD YAZIYOR AMA GELİN GÖRÜNKİ ONLİNE 2 ADET OYUN AÇILINCA YETERSİZ GELİYOR AMA KABLONETTE BU SORUN YOK 512KB BAĞLANTI VAR İKEN. CRYSİS GİBİ GÜÇ İSTEYEN UYGULAMALARDA HALİ KÖTÜ ADSLNİN.
Alıntıyla Yanıtla