Tek Mesaj Görüntüle
  (#10) Eski
Prescott2400 Prescott2400 çevrimdışı

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 09.10.2007, 17:38

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: umutun Mesajı Görüntüle
işlemciyi sökmesede kullanma kılavuzunu okumaya değmezmi ben bir kullanma kılavuzu okuma hastası olarak şiddetle tavsiye ediyorum.Anektod; geçen aldığım ekran kartında kullanma kılavuzuna benzer bişey çıkmadı nerdeyse deliriyordum yahu nasıl takılacağını gösteren küçük bi kağıt koymuşlar o kadar.Kullanma kılavuzlarını okuyalım okumayanları uyaralım lütfen.
birader sana tavsiyem bu kılavuz işini kafandan çıkar. eğer bu işlere meraklıysan evine en yakın pc tamircisinde bir kaç hafta takıl. ozaman ne demek istediğimi anlarsın. yani bu işlerde bilgiden çok tecrübe ön plana çıkıyor. gerçi her işte tecrübe önemli. ama klavuzla olucak iş değil.

benden de bir anektod: serviste kasa bakarken bir kasa geldi. sahibi yeni almış ve çalıştıramamış. montajı kendisi yapmış. babası ile kasayı göndermiş. adam başladı sövmeye bana. bozuk mal satıyorsunuz diye. bilgisayar mühendisi oğlum 2 saat uğraştı olmadı dedi. bende bi dakkika bekleyin arızaya bakıyım dedim. kasayı açtım herşey normal gibi. bi baktım power butonu yanlış takılmış. düzelttim çalıştı kasa. adam şok oldu. hiç bişey diyemeden kasasını koltuğunun altına aldı gitti.

P4 Prescott 2,4@3,6 / ASUS P4P800-X / KINGSTON 2X512MB PC3200 / ASUS N6600GT TOP 128MB DDR3 / SAMSUNG 250GB IDE / LG 8X DVD RW / CREATIVE SAUND BLASTER LİVE

En son Prescott2400 tarafından düzenlenmiştir : 09.10.2007 17:49.
Alıntıyla Yanıtla