Alıntı:
Orijinalini Gönderen: wildmaster
Ancak rapidin limiti var ne kadar premium alsanda 25 gb indirebilirsin her ay  yanlış hatırlamıyorsam öyle tabi diğer upload sitelerine göre daha hızlı geliyor bana göre..Evet dediğin gibi upload etme olayıyla premium hesap veriyor rapidshare ancak ilk üç e girmen gerekiyormuş o yüzden upload ile premium kazanmak hayal ürünü gibi gözüküyor
|
doğru konularda bu kadar saptırılmış bilgileri nerden edindin, anlamış değilim

birincisi, her ay değil her 5 günde bir 25 gb download edebilirsin...
ikincisi, ilk 3 felan, bu büyük saçmalık, sadece uploadlarını yayınlamalı ve linklerin, free user'lar tarafından toplam 10bin kere indirilmesini sağlamalısın. aynı link veya farklı linkler, tüm uploadların için geçerli bu. Her birindeki puanları ayrı ayrı toplayarak 10bin rakamına ulaşırsın..
konunun dier cevaplarına gelirsek,
*rapid normal siteler gibi değildir, linkler upload edenin izni dışında kimseye gösterilmez, o yüzden mutlaka bi yerlerden link bulup indirmelisin...
*rapidshare size hız sağlamaz, 107kb size telekom tarafından verilen hızdır, yırtsanız da bunu geçemezsiniz...eğer öyle birşey olsaydı, zaman oluyor ben 6-7 mb/sn ile indirebiliyorum rapidshare'den...bu tamamen sizin bağlantınızla ilgili birşey..
*eskiden rapidshare.de ve rapidshare.com aynı derecede yaygındı..bildiğim kadarıyla .de slotları tr'ye kapandı...upload yapamıyoruz, o yüzden dünyanın tartışılmaz en iyi dosya depolama servisi "rapidshare.com"u kullanmanızı öneririm..