Tek Mesaj Görüntüle
  (#1) Eski
sssxxx sssxxx çevrimdışı

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan iTouch Jailbreak problemi - 07.07.2008, 23:02

Mrb arkadaslar

Su anda Ammerika'da bulunmaktayim ve dun itibariyle yeni bir iTouch aldim.Alir almazda bugun jailbreak denedim ve bunu ziphone la yaptim.Ancak buna baslamadan once iTouch iimin surumunu kontrol etmem gerektigini bilmiodm ve kontrol etmeden basladim.Daha sonra nasil oldu bilmiorm ama iTouch i bilgisayardan sokulmus halde buldum.Muhtemelen ev arkadalarimdan birisi usb girisini cikartmis. daha sonra yine duyumlarla beraber iTouch i power ve home tuslarina basarak kapattim.Daha sonra tekrar actim.Fakat jail ederken cikan ms-dos a benzer gorunumle basladi ve ekranda arka arkaya BSD root: md0, major:2, minor:0 yazilari cikti.Su anda bu yazilar yaklasik olarak 15 dk dir ekranimda ve ne olup bittigi konusunda hicbi fikrim yok.iTouch im kutudan cikan yaziliminimi yukluyor tekrar.Yada bu yazilar ne kakdar daha ekranda kalcak.En onemli soru bi daha bu aleti kullanabilecekmiyim

Lutfen yardim edin.Yakin zamanda Turkiyeye doncem.Jail hatalari garantiyi devre disi birakiyo eger turkiyeye donersem bu sorunu cozebilcegim bi yer varmi
Alıntıyla Yanıtla