Alıntı:
Orijinalini Gönderen: slaphot
Allah aşkına 100bin üye olmuş forumda pc bilen 100 bin kişimi sizce güldürmeyin beni pc bilinden kastım çok iyi her konuya cevap veren ileri derecede bilgisayar bilendir düşünüpte bi saydığımda aklımda kalanları
modlar(pek yardım etmiyorlar ancak önemli konularda geliyorlar)Yakpa,Clickonline,Byegt,piRe vs.vs aklımda kalanlar 1 elin parmaklarını geçmiyor.100bin kullanıcı olmuşuz pek fayda değil ghost mouse bırakırım yarın 200bin olur önemli olan bize iyi eğitim görmüş aklı başında insanlar...
|
Bu ülkede bilgisayar denince akla atari oyunlarının geldiği bir dönem vardı, insanlar bilgisayarları sadece uzay gemilerinde bulunan insan gibi düşünüp konuşabilen makinalar sanardı.
Bilişim toplumu olmak zaman ve emek ister, tabii ki öncelikle çalışmak gerek.
100 bin kişinin bu siteye girip üye olmak için zaman sarfetmesi bile gelecek için iyimser olmaya yetiyor.
Bırakalım toplumumuz kendi bilişim bilincini kendisi oluştursun.
Sanayileşme devrimini kaçırdık, fakir kaldık. Ama bilişim devrimini kaçırırsak düğer ülkelerin ayak bağı oluruz. Bu çok önemli. Hepimize düşen görev var,
bildiklerimizi paylaşmalı, bilmediklerimizi sormalıyız. Unutmayın, öğrenmenin en iyi yolu merak edip ve soru sormaktan geçiyor.