Tek Mesaj Görüntüle
  (#10) Eski
canosayan canosayan çevrimdışı
Forum Gurusu
 
canosayan Kullanıcısının Avatar'ı
 
Mesaj: 1.690
Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 24.07.2008, 23:34

öncelikle kullandığınız kelimeler bu forumu zor duruma sokabilir.
ikincisi inndir.com ile hiç bir ticari bağlantım yok.

üçüncüsü bu biraz sizin dikkatsizliğinize bağlı. az öncede dediğim gibi bir çok programın indirme linki programın kendi sitesine yönlendiriyor. şu an sitede 10546 program varmış. bunların tümünün inndir.com üzerinde tutulduğunu düşünmüyorsunuz değil mi?

ayrıca adamlar oraya
Alıntı:
Dikkat: Programı kurmadan önce virüs taramasından geçirmenizi öneririz.
yazmış.

yani şimdi ben bir yere virus yüklesem sonra bunu burada bilgisayarınızı hızlandırır diye yayınlasam ve sizin bilgisayarınızı bozsam siz pc net e mi söversiniz.

bir şeyleri söylerken ve yaparken sonuçlarına dikkat edin.

ayrıca yazıda bahsedilen programa bakar ve indir.com dan indirmeye çalışırsanız indirme yeri http://milliyet.emlakbrowser.com/EmlakBrowser.exe olarak çıkıyor.


http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak


pcnet forum için google arama motoru



En son canosayan tarafından düzenlenmiştir : 24.07.2008 23:45.
Alıntıyla Yanıtla