işe yarayacağından emin değilim ama istersen deneyebilirsin.Bak anlatıyorum ama dediğim gibi ben bile denemedim ama olma ihtimali var yani mantıklı geliyo insana.Bak şöyle...Bildiğin gibi tüm hazırlanan programlar kullanıcıların yükleyebilmesi için paketlenir.Bu paket işinide yapan farklı programlar mevcuttur...Aynı zamanda bu paket (yani kurulum da diyebiliriz) programları kendileriyle hazırlanmış kurulumları açabilir ve içerindeki dosyalrı çıkarabilirler...Yani bu şeye benziyo..Eğer winrar ya da winzip'te kurulabilir arşivler hazırladıysan görmüşsündür...Setup bildiğin setuplara benzer uzantısı felan exe dir...Ve her setup programında olduğu gibi bilg. yer seçersin oraya kurulumu yapar..Ama setup uygulaması winrar ile hazırlandığı için winrar bunları direkt açabilir ve nasıl arşiv dosyalrından çıkarıyorsan dosyalrı aynı şekilde çıkarır..Umarım anlatabilmiş ve sende anlayabilmişsindir.
Özet olarak kurulum sırasında hangi programın kullanıldığı kurulum ekranında yazar..O programı bul ve kurulum paketini onunla dışarı çıkar..Tabi bu tahminimce şifreli olmayan kurulumlarda işe yarar..Neyse başarılar denersen eğer durumu bana da bildir ok..