Foneminin verdiği linklerin birinde bir yazı yazmıştım. Bunu aynen buraya yapıştırmak belki daha fazla sayıda sarı kart sahibine ulaşır, bu sayede olumlu bir katkıda bulunmuş olurum.
Alıntı:
Pcnet'in bir forumunda bir arkadaş için bir yazı belirtmiştim, her ne kadar ağır bir laf olmasa da "pcnet forumu" na yakışmayacak diyelim, bir cümle sarfettim. Bunun üstüne bir sarı kart aldım (haklı olarak).. Kendimi tanıdığım için ikinci sarı kartı almayacağımı biliyordum. Dolayısıyla foruma komplekse girmeden devam ettim, "yok moderatör nasıl bana kart verirmiş, yok o kimmiş" şeklinde düşünmeden... Zaten belli bir süre sonra modlar iyi niyetimi görüp kartı sildiler.. Hala forumda sorunları paylaşıp çözümleri buluyorum ve elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.
Dolayısıyla bu forumun belli kuralları var. Bu kurallar forumda yardımlaşmak için bulunan kullanıcıları koruyan, eşitliği sağlayan, karşılıklı saygıya hükmeden kurallardır. İsterseniz bir kez daha kuralları okuyun ve bunu görün. Bu kurallara uyun, zaten moderatörler belli bir süre sonra kartınızı silecektir... Hiç şüpheniz olmasın...
|