Alıntı:
|
Orijinalini Gönderen: CoMeX
ben bluetooth aldım, birlikte gelen programı ile telefonu görüyorum ve dosya gönderiyorum ama, nokia pc suit ile olmuyor. ordan bağlantı noktası olarak (com1, com2) seçmemi istiyor fakat ben bluetooth'u usb den bağladım ne com'u. hepsini denedim ama olmadı pc suite hala daha öle duruyo..
|
nokia nın pc suite programı biraz sorunlu..doğru düzgün çalışanına rastlamış değilim..(bluetooth ile..) ama kablo bağlantılarında başarılı olabilir,denemedim..
dosya aktarım işlerinin hepsini,bluetooth ile birlikte gelen program ile yapmak gerekiyor..ilk olarak cep telefonunu bulup,yetkili olarak atamak gerekiyor..(genelde,güvenlik bölümünden yapılabilir..) ardından her 2 cihazda da şifre girmeniz istenecek..1er kere girdikten sonra,dosya transferi işlemlerine başlayabilirsiniz..
mesela benim kullandığım "tecom" marka bluetooth dongle da,bu eşlemeyi yaptıktan sonra, telefona yollamak istediğim dosyaya sağ tıklayıp,gönder(send to) menüsünden,bluetooth u seçiyorum..oradan da yetkili olarak atadığım cihazı seçiyorum..bu şekilde dosya yollama işlemlerini gerçekleştirebiliryorum..
belki sizin de almış olduğunuz bluetooth dongle ın programını yükledikten sonra "gönder" menüsüne yeni seçenekler eklenmiştir..bu bölümleri kontrol etmenizi öneririm..