Alıntı:
|
Bu siteden nefret ettim.. 16 temmuzda güç kaynağı siparişi vermiştim. Yanlış ürün göndermişlerdi. Sitede gösterilen resimdeki ürün gelmedi.. Normalde 12 cm lik fanı var aldığım ürünün bana fansız olanından göndermişlerdi.. İade ettim, değiştirmelerini söyledim. Bugün yarın bugün yarın derken, ürün depoda yokmuş ithalatçı firmadan bekliyoruz dediler.. Bekle bekle bekle..... Yine bekle.... Yaklaşık 16 agustos gibi ürünü teslim aldım.. Ancak faturası hala elime geçmedi.. O kadar irtibat kurdum, muhasebeyle görüştüm, tamam yarın postaya veriyoruz dediler... Hala tık yok.. Siteyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Sipariş tarihi 16 Temmuz, bugün 25 Agustos...
|
Bakın bu mesajı yazdığımda tarih 25 Ağustos 2004 idi. Geçen gün aradım fatura ne oldu diye adam özel olarak ilgileneceğini ve kargoya derhal vereceğini söyledi. Bugün tarih 13 Eylül 2004 ve faturanın kopyası elime daha yeni geçti... Bugün geçti ama, ama'sını sizlerle paylaşmak istedim. Adamlar bana yolladıkları faturayı kargoyla alıcı ödemeli göndermişler. Tutarı 1,800,000 TL. Bu işin parasında değilim ama kendi hatalarını da bana ödetmeleri hakikaten beni bu siteden soğuttu. Bunu da yaptılar ya bir daha siberstore'dan alışveriş yapmam. Bana ders oldu....
(Bu arada internette sattıkları ürünün modeliyle resmi hala farklı, yani fiyatını söyledikleri ürün resimde gösterdikleri değil, bir müşteri de aynı dertten yakınmıştı ürün yorumlarında) Allah'tan bulsunlar...