Başlık: GAMESHOW gibi...
Tek Mesaj Görüntüle
  (#10) Eski
screamer screamer çevrimdışı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: Advanced Dungeons&Dragons
Varsayılan Amatör ruhum - 23.02.2005, 15:02

Beni can evimden vurdunuz yaa...Aslında o kadar sık dergi alan biri değildim ama arasıra GS alırdım.İşte şimdi level ve oyuncu alıyorum ama GS nin o birkaç sayısı hala dolabımın baş köşesinde durur zaten orijinal ve lisanslı pek oyun almadığım için hala işimi görüyor ve arasıra sırf okuyup eski günleri anmak için çıkarıyorum.
Hem bence level tayfasını suçlamayın doğru ukalalar ama inanın bana dergi yapmaktan bir süre sonra adamların otomatiğe bağlamasını normal karşılamak lazım.Ha...Bir de kendilerinin fazla komik ve espritüel olduklarını düşünüyorlar işte buna gıcık oluyorum...Hiç kimse bence GS nin eski haline o kadar kolay ulaşamaz...
Şu "amatör ruh" konusuna gelince.O konuda -tabii benim fikrimce yine- Gameshow'un ilk sayılarını alırken hepimiz o küçücük derginin içinden böyle büyüleyici şeyler çıkacağını ummuyorduk o yüzden çok sevdik diğer şeylerin ne olduğu bizi ilgilendirmedi(CD vermiyorlar falan) ,hiç gözümüze batmadı...Sonra dergi A4 oldu,kuşe sayfa koktu eğer o haldeyken bu hale getirdilerse kimbilir içinde neler buluruz diye bekledik ama GS aynıydı sadece beklentiler büyüdü.O kadar...Dikkat ederseniz A4 olduktan sonra "CD verseniz" diyenlerin nüfusunda artış görüldü...
Oyuncu dergisine başarılar...Bu acayip yolda iyi bir mevkii yaparsınız umarım.
Konu dışı:YSY?Gerçekten sen misin?
Alıntıyla Yanıtla