Tek Mesaj Görüntüle
  (#29) Eski
darzamat darzamat çevrimdışı

Katılım Tarihi: 2003
Varsayılan 26.06.2005, 16:45

daha once de yazdigim üzere siberstore tarafindan ben de magdur edilmistim. 6 subatta yapilan bir alisveris sonrasi ne urun elime gecmisti ne de parami geri alabilmistim. en son savciliga suc duyurusunda bulunmustum. savciliga gitmeden once de kaymakamlik, sanayi ve ticaret bakanligi dahil bir cok yere sikayette bulunmustum.
en son 22 haziran günü siberstore un avukati oldugunu soyleyen bir bayan aradi. benden hesap numarasi istediler. parami geri odemek istediklerini soylediler. bankam daha once siberstore un bankasindan parayi alip bana iade etmisti. o yuzden sanirim kendi bankalarina odeme yapip olayi hallettiler. bana da bankaya hesaplattigim, o güne kadar kartima isleyen yasal faizi o gün aksam yatirdilar.
anladigim kadariyla dolandiricilik degil de bir iflas durumu sözkonusuydu ve bir sekilde birkac ay sonra durumu düzelttiler. parayi, faiziyle geri aldik ama yasadigimiz sinir ve stress yanimiza kaldi.
daha once defalarca farkli firmalardan alisveris yapmistim. 4 bucuk ay boyunca yasadigim bu olaydan sonra bir daha netten alisveris yapmamayi düsünüyorum.
benim sahsim adima soyleyecegim gercekten kacmayip bir sekilde odeme yaptiklari için tesekkurler. siberstore a bundan sonra iyi sanslar
Alıntıyla Yanıtla