Tek Mesaj Görüntüle
  (#5) Eski
SamJam SamJam çevrimdışı
Forum Gurusu

SamJam Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2004
Yer: Üsküdar
Varsayılan 05.10.2005, 16:36

GAMEHUNTER
Verdiğin programı denedim.istediklerini yaptım;fakat işlem tam bitecekken şöyle bir hata verdi :

bununla da kalmayıp C:\DXTEMP diye bir klasör yarattı ve içerisine de DRIVERS SYSTEM32 diye iki klasör ve vbisurf.ax ile wstdecod.dll adında tanınmamış uygulamalar oluşturdu.system 32'nin içerisinde de yine bir çok uygulama ve dxdiag'ın olduğunu gördüm.açıp hemen bakınca şöyle bir görüntü ortaya çıktı :

fakat çalıştırdan dxdiag diye burayı bulduğumda yukarıda ilk mesajımda verdiğim gibi bir resim çıkıyor.yani directx sürümü bölümündeki "DirectX 9.0c" yazan yer sadece çalıştırdan baktığım zaman çıkıyor.demek istediğim şu kisürümün hâlâ 9.0.

SurFeR
senin verdiğin programa gelince aynı şekilde onu da denedim ve o da şöyle bir hata verdi :

verdiğiniz programlar için sağol fakat pej işe yaramadı.bir de şu aklıma geldi windows xp kurulurken hangi versiyon directx'le geliyor onu merak ettim.neden directx'in bir alt sürümüne düşmek istiyorsun diye soracak olursanız Fahrenheit adlı oyunla ilgili bu konuda bir problemim var o yüzden..
Alıntıyla Yanıtla