Tek Mesaj Görüntüle
  (#1) Eski
alicatak alicatak çevrimdışı

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan Asus p5ld2 deluxe-Asus Extreme n6600 Gt sli hk. - 19.02.2006, 13:38

Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir sistem alıyorum pazartesi günü Asus p5ld2 deluxe Anakart üzerinde ASUS TV-tuner sayesinde TV izleyebilir, programları kayıt edebiliyormuşuz wi-fi özelliğiyle.sizce bu anakart nasıl?
Asus extreme N6600 gt sli ekran kartını beğendim üzerinde fan yok soğutucu takmışlar performansı nasıl bilmiyorum ama satan firma çok iyi olduğunu söyledi.Anakartın fiyatına 185$-Ekran kartına 237$ fiyat söyledi.Eğerki bundan daha iyi ürünler varsa fiyatları enfazla 20$ geçebilir yani anakarta 185$ yerine 200$-ekran kartınada 237$ yerine 250$'a kadar çıkabilirim fazla çıkamam.Çünkü benim için en önemli 2 parça bunlar....İşlemciye gelince pentium D820-2.8Ghz dual core alıcağım.ramleride 2x512 ddr667 dual alıyorum...İşlemciye d820 fiyatı 255$-Ramlerede 144$ fiyat aldım.Sizlerden ricam yarın alıyorum,hangisini alıyim sonra pişman olmak istemiyorum,keşke şunu alsaydın,bunu alsaydın demelerini istemiyorum..Yardımlarınızı bekliyorum şuan bilgisayarımın başında sizlerden gelen mesajları bekliyorum.Yazmakta olduğum sistemimi sattım yarın gidiyor( Harddisklerdeki bütün dvd filmlerimi-Müzikleri çekiyorum)yedekliyorum..)
Alıntıyla Yanıtla