Tek Mesaj Görüntüle
  (#4) Eski
fgurhanf fgurhanf çevrimdışı
Forum Gurusu

fgurhanf Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: 55. Mknz. P. Tugayı. 4. Hud.
Varsayılan 24.07.2006, 03:12

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: veysel23
buralarda telekom teknik servisinin cafeye gelipte ilgileneceğini hiç sanmıyorum ama dediğin banada mantıklı geliyor çok merak ettiğim bişey var eger pc lerde virüs olsaydı hat kendiliğinden geri gelirmiydi virüs varsa her zaman var bende bazen çok ii bazen iğrençleşiyor hat virüs olma ihtimali var mı
Vallaha ben başımdan geçen olayı anlatayım, ben bu olaydan sonra türk telekoma güvenmedim artık. ADSL yeni bağlattım. modem aldım bağlıyorum hat ışığı var ama bağlantı yok. yapmadığım şey kalmadı. başka kasa getirdim eve başka modem getirdim olmuyor. benim parçalarım ise diğer ADSL abonelerinin evilerinde sorunsuzca nete girebiliyor. Artık iş o kadar çığrından çıktı ki kafayı yemek üzereydim çok aradım türk telekomu her zaman için sorunun benden kaynaklandığını ve verilen ADSL sinyalinin normal olduğunu söylediler ama ben ısrarla servisin gelmesini istedim eve. Geldiler sonunda. adamlar baktılar ve 25sn yenin içinde bu IP almıyor merkezden halledilecek dediler ve gittiler ertesi gün hat normal şekilde çalışıyordu...
Alıntıyla Yanıtla