Ben bu
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\host İpucunu, uzun süre önce öğrenmiştim yaklaşık 2 sene var ama ne o zaman ne de şimdi oraya yazdığım siteleri engelleme olayını uzun süreli sağlayamadım sadece 2 gün için aktif oluyor daha sonra bu olay kendiliğinden yok oluyordu
(siteler orada yazılı olsalar bile). Bunu yeni format atılmış bir bilgisayarda da denedim, ama ne fayda.
Daha kalıcı bir çözüm isterseniz eğer size bu programı öneririm, daha çok internet cafeler için hazırlanmış olan bu program çok işlevsel örneğin terör, adult.. içeriği olan bir site var bu yazının ve bunun gibi anlam taşıyan bütün yazıları sitede tarıyor eğer bu tip yazılara rastaldıysa siteye giriş yasaklandı diye yazıyor ve site otomatik kapanıyor, tekrar denerseniz aynısı tekrar oluyor. İsterseniz programa yeni siteler ekleyebilir isterseniz çıkartıyorsunuz programı bi şifresi var o şifre girilmeden herhangi bir ayarı değiştirilemiyor. Siz programı istediğiniz zaman deaktif edebiliyorsunuz. Şifre girmeden program silinmeye kalkıldığında kendini yeniden yüklüyor en geç 5 saniye içinde geri dönüyor istediğinizi yapın.
Program sadece 10 ytl (1-8 bilgisayara kadar)
www.eaxsoft.com adresindeki İnter Filtre programı.
Bana reklam yapıyorsun diyerbilirsiniz ama bunun bana hiçbir yardımı olmaz sadece daha önce böyle bir sıkıntı yaşadığım için ve bu sıkıntıyı gideremediğim için böyle bir yola başvurdum ve çok ta memnunum. Ve bilgisayarıma bu tarihten sonra virüs falanda girmedi herkes bilir virüs böyle sitelerden daha çok bulaşır.