Tek Mesaj Görüntüle
  (#1) Eski
nohackmove nohackmove çevrimdışı

nohackmove Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Question Windows Vista da codec problemini aşmak için ne yapmalı??? - 17.04.2007, 12:48

Vistada divx film izlemek oldukça sorunlu.

akşam tek tek resim eklenecek. size sorunları göstericem.

1. olarak divx filmleri sadece Divx player(altyazı eklenmiyor), Vlc player, Media player classic. programları ile açabiliyorum.

2.vlc de altyazı nornal ekleniyor fakat görüntü arada saniyelik te olsa donuyor. bazı filmlerde sadece ekran tek renk oluyor sahneye göre renk değişiyor. ve sadece ses düzgün çalışıyor.

Media player classic, WMP 11, ve winamp 3.53 te açılan divxler altyazı destekliyor fakat alt yazı üst üste çift altyazı olarak beliriyor.
yani 2 kat arkadaki daha büyük öndeki daha küçük font lardan oluşuyor ve gözü rahatsız ediyor.

Klite codec pack 2.84 full ve divx 6,4 yükledim codec olarak.

BSPlayer da hiçbirşey açılmıyor sadece müzik dosyaları açılıyor.

++++

Dahası herhangi bir media dosyasını en son hangi program ile açtıysam çift tıkladığımda aynı programla başlıyor.
Örneğin; a mp3 ünü bsplayerda açtım ondan sonraki tüm media ses-video dosyaları hep bsplayer'da açılıyor. özeliklerinden bu tür dosyaları winampta aç dersem bile bi kere vlc player da açarsam artık hep vlc player etkin oluyor.

+++++

Aranızda vista kullanıcıları varsa Hangi codecleri kullanıyor sunuz??

Tavsiyeleriniz neler.

Hp ile görüştüm ve yakında Lpatop'um için XP driverları eklencek dediler. o zamana kadar Viztaya mahkumum

Belki işe yarar diye Vista Codec Pack'ide yükledim.

değişen birşey yok...

Only I want you is respect me.

Lütfen başlıklarımı yanıtsız bırakmayın. Ben bildiklerimi paylaşmaktan çekinmiyorum. Nede olsa 97 den beri pcnet'leyim..
Alıntıyla Yanıtla