PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Başlık: Asp Script

Varsayılan Asp Script

Ben siteme haber scripti arıyorum Ama resim eklemeli oldun Ayrıca database ları ben serverimden indirdiğim zaman Türkçe karakterleri göstermiyor nedeni ne olabilir

1- Haber scriptlerini kolaylıkla aspindir sitesinden bulabilirsin.
    2- Resim eklemeli demişsin.Ancak ücretsiz bir hosttan alacaksan bunu yapamazsın.Çünkü resimi kendi bölgene yerleştirebilmen için fso gerekli ve ücretsiz hostlar fso desteklemez.
    Ancak sen dersen ki ben web sitelerinde bulunan fotoğrafların linkini girip bunları sitemde göstereceğim.Bence bunu hiç yapma ama yapmak istersen de buna bir engel yok.Bildiğim kadarıyla bir çok haber scripti bunu destekliyor zaten.

3- Türkçe karakter göstermemesi ise scriptlerin içerisinde bulunan 2055 bölge kodunu 1033 yapman.Ama mesela bu domaindlx te hiç bir işe yaramıyor.Domaindlx ve 1asphost tta dosyaları yükledikten sonra düzeltmek istediğin asp dosyasını bilgisayarına indirip diğerini sildikten sonra tekrar düzelttiğin dosyayı upload etmektir.O zaman türçe karakter düzeliyor.Birde tabiki çözüm meta etiketi eklemen.Bunu bir çok siteden araştırabilirsin.kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. Script
    EarthKhan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 08.06.2005, 13:40
  2. mp3 script
    enginsev tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.08.2004, 19:38
  3. asp script
    MaviBereli tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 1