PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan İİS yüklü bir makinedeki sayfaya ulaşmak

Arkadaşlar merhaba Asp konusuna yeni başladım 3 makineden birine iis kurdum ve inetput dizinindeki bir veb sayfasını diğer makinelerdende gezmek istiyorum lütfen yardım

http://makinenin_ismi şeklinde ulaşabilirsin. sadece iis yüklü makinenin ismini veya ip sini yazman yeterli

Varsayılan olmuyor

bende http://makine_ismi/default.asp yazıyorum ama olmuyor iis kurulu makineden oluyor ama diğer makinelerden olmuyor bu arada ağ ayarlarım düzgün çalışıyor bütün makineler dosya ve yazıcı paylaşıyor

aynı sorun bende de var. ilk fark ettiğim, pc aynı çalışma grubunda değildi. aynı çalışma grubuna aldığım halde, tüm izinleri (yazma okuma değiştirme vs.) gene çalışmıyor. iis çalışmıyor desem değil çünkü bende kayıt atma düzeltme vs. dahil hepsi çalışıyor. Tek dikkatimi çeken benim pc dahil diğer pc lerdede atanmış bir ip adresi yok. hepsi otomatik ip adresi al şeklinde tanımlı. bundan kaynaklanabilirmi?

Şu şekilde oluyor arkadaşlar: denetim masası>performans ve bakım>yönetimsel araçlar>internet information services e girin. Kendi bilgisayarınızın ismine tıklayın sonra Web Siteleri>Varsayılan Web Sitesine ters tıklayın. Özelliklere gelin. Dizin Güvenliği>Düzenle>Tümleşik Windows kimlik doğrulaması diye bi seçenek var. Onun başındaki tiki kaldırın. Uygulayın. Sonra deneyin işte diğer makinalar görecektir sizin sitenizi.

Benzer Başlıklar

1. İnternet geçmişine ulaşmak
    edie tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 24.08.2010, 16:30
  2. Hotmail Hesabına Thunderbird İle Ulaşmak
    eburhan tarafından Windows İpuçları forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 10.12.2009, 22:24
  3. eksisozluk'e ulaşmak
    myesilbursa tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5