+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 11 - 12 arası sonuçlar
Başlık: Joomlasp ile yapışmış site
-
22.05.2009 08:01 #11
- Katılım Tarihi
- 2005
senin yaptığın şu ORJİNAL sitenin linkini verde biz de GÜLELİM. diyip sataşan sonrada webmaster nedir öğrende gel tarzı mesaj yazıp konu hakkında yorumumu sitene yada siteye karşı hakaret içerikli bir yorum gibi görüp yorumLar yapan sensin.
-
12.12.2011 19:30 #12
- Katılım Tarihi
- 2011
Öncelikle muhabbet seviyesi yön değiştirmiş ve bir nebzede olsun kırıcı bir hal almış. Ancak olaya müdahale etmek ve sistemin yapımcısı olaraktan söz hakkına sahip olduğum düşüncesi ile foruma üye oldum.
Öncelikle sisteme 1 yıldan fazla süredir gerek işim gerekse kişisel işlemlerim nedeni ile bir güncelleme ve yenilik eklemediğimi belirtmek ancak bu süre zarfı içinde sistemi kullanmak isteyen ve kullananlara desteğimi esirgemeden her türlü yardım bulunduğumu belirterek başlamak isterim.
Sistemin isminin JoomlASP olmasının en büyük sebebi sürekli web site tasarımlarıyla uğraştığımdan dolayı her müşterim için ayrı bir sistem yazmaktan bıkmış olmam geliyor. Sürekli yeni tasarımlar ve kodlamalar yaparak vakit kaybetmek yerine kendime kolaylık olsun diye yazdığım bir sistemdir JoomlASP. Ancak internet sitesi kurmak isteyenlere dağıtılma sebebi Engin adında bir dostum sayesinde olmuştur. Kendisine sistemi gösterdim ve görünümün Joomla sistemine benzediğini ancak tasarımın ASP olması sebebiyle isim babası olarak sistemin adını Joomla ve ASP'yi birleştirip JoomlASP adını verdim.
Öncelikle sistem tamamen tarafımdan yazılmış olup doğal olarak tek bir kişi tarafından yazıldığı için hataların olması muhtemel. Bu hataları kullanıcılar vasıtası ile giderip güncellemeler olarak sunuyorum.
Sistemin alay edilecek yada gülünecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Aksine Dünya'nın ilk XML sistemi ile geliştirilebilir sistemini olduğundan dolayı takdire layık olduğu düşüncesindeyim.
Sistemin grafik tasarımı Joomla sisteminin grafik tasarımı ile uyumlu olduğunu ve joomla temalarının kullanılabilir olduğunu vurgulamak isterim. Sonuçta tek bir kişi olarak sistemi yazdığım ve destek veren kişilerin olmadığını düşünürseniz durumun ne kadar ciddi olduğunu kavrayabilirsiniz.
Gülen arkadaşlara diyecek birşeyim yok, kimi beğenir kimi beğenmez ben sistemi site kurmayı bilmeyen kişilere kolaylık olsun diye yayınladım. Böylelikle kendinize kişisel bir site kurabilir veya şirketinize kurumsal bir site kurabilirsiniz düşüncesi ile dağıttım.
Sistem bir yerden çalıntı veya kodları biryerlerden alıntı değildir. Tüm sistem tarafımdan yazıldı ve R10 üzerinden takıldığım yerleri destek alıp geliştirdim.
Şuaanda v1.0.3 olan versiyon'un güncelleme ve hata giderme çalışmalarına başladığımı duyurmak ve yeni versiyonun çıkması için elimden geleni yaptığımı belirtmek isterim.
Sistemin demo halini http://www.joomlasp.net adresinden görüntüleyebilirsiniz. Site ana sayfası olan http://www.joomlasp.org sayfası ise yakın zamanda hizmetinize girecektir.
Teşekkür Ederim.
Hasan Emre ASKER
JoomlASP Yapımcısı
Benzer Başlıklar
-
Trendy Flash site builder ile site yaptım fakat...
maske187 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 11.01.2011, 03:48 -
sınıfımız için site yapcam site ismi önerileriniz
dindarmusluman tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 22.02.2009, 13:22 -
Bildiğiniz site temaları olan bir site varmı?
Ensar tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 10.02.2009, 02:24 -
asp site için hazır site temalarını nerde bulurum?
PcCrazy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 18.05.2005, 14:17 -
asp site için hazır site temalarını nerde bulurum?
PcCrazy tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 18.05.2005, 13:15

Alıntıyla Yanıtla

Xbox 360 mı yoksa ps3 mü görüşleriniz...
Bugün, 03:59 / Teknoloji