+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: checkbox ile ilgili ?
-
04.02.2010 13:27 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
checkbox ile ilgili ?
merhaba arkadaşlar asp bölümünde
checkbox ile ilgili kayıtlara baktım ama aradığım cevaba ulaşamadım
sorum çok basit olacak
admin sayfasında onay bekleyen konular var
bu konuların tümünü seçip sonra sil veya onayla(kabul et ) düzenlemesi yapıcam bunu bulduğum kodlamalarla yapamadım.
checkbox nasıl olcak kodlar nasıl olacak bilen arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum
-
05.02.2010 22:08 #2
Sana Şöyle Yardım Olayım Kardeşim... Bu kod Bir Javascript Kodu ..
Kırmızı ile işaretlediğim Yerleri kendine göre değişebilisin.. ikincisi ise bu kodları nasıl kullanacaksın ..Kod:<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!-- Begin var checkflag = "false"; function check(field) { if (checkflag == "false") { for (i = 0; i < field.length; i++) { field[i].checked = true;} checkflag = "true"; return "Geri al"; } else { for (i = 0; i < field.length; i++) { field[i].checked = false; } checkflag = "false"; return "Tümünü seç"; } } // End --> </script>
İnputlara OnClick Özelliğinden yaralanarak veriyorsun..Kod:<INPUT TYPE="submit" value="Seçilenleri sil" class="buton"></td> <input type=button value="Tümünü Seç" onClick="this.value=check(this.form.list)" class="buton">
-
08.02.2010 12:24 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
denedim ama bu olmadı kardeş
-
13.02.2010 21:51 #4
İki örnek ekliyorum. İnceleyip kendi tasarımınıza uygulayabilirsiniz.
1. si e-posta hesaplarındaki gibi checkbox tıklayınca tüm checboxları seçili hale getirir/iptal eder.
2. buton şeklindedir.HTML Kodu:<script language=javascript> function tumunusecveyasecimikaldir() { //form1'deki eleman sayısı kadar dön for (var i=0; i<document.form1.elements.length; i++) { //sıradaki elemanı formelemani değişkenine aktar var formelemani=document.form1.elements[i]; //elamanın adı lidercheckbox değilse, elamanın checked değerini //lidercheckbox adlı elemanın checked değeri ile eşitle //yani lidercheckbox seçili ise i. eleman da seçili olsun //lidercheckbox seçili değil, i. eleman da seçili olmasın if (formelemani.name!='lidercheckbox') formelemani.checked=document.form1.lidercheckbox.checked; } } </script> <form name="form1" method="POST" action="--WEBBOT-SELF--"> <p><input type="checkbox" name="lidercheckbox" onclick="tumunusecveyasecimikaldir();"> Tıpkı e-posta adreslerindeki gibi seçili hale getirilince alttaki checkboxlar da seçili oluyor.Seçim kaldırılınca da kalkıyor.<br> -----<br> <input type="checkbox" name="C1" value="ON"><br> <input type="checkbox" name="C2" value="ON"><br> <input type="checkbox" name="C3" value="ON"><br> <input type="checkbox" name="C4" value="ON"></p> <p><input type="submit" value="Gönder" name="B1"><input type="reset" value="Temizle" name="B2"></p> </form>
Kolay gelsin.HTML Kodu:<script type="text/javascript" language="JavaScript"> function CheckAll() { document.F3.R.checked = true; document.F3.G.checked = true; document.F3.B.checked = true; } function UnCheckAll() { document.F3.R.checked = false; document.F3.G.checked = false; document.F3.B.checked = false; } </script> <body> Alternatif<form name="F3"> <!-- Note: For CGI implementation, FORM tag need method="_____" and action="_____" attributes. --> <input type="button" value="Tümünü Seç" onClick="CheckAll()"><input type="button" value="Tümünü sil" onClick="UnCheckAll()"><br> Renkler:<br> <input type="checkbox" name="R" value="red" >Kırmızı<br> <input type="checkbox" name="G" value="green">Yeşil<br> <input type="checkbox" name="B" value="blue" >Mavi<br> <!-- Note: For CGI implementation, change type="button" to type="submit" --> </form>
-
16.02.2010 22:14 #5
- Katılım Tarihi
- 2008
verdiğin kodlar çalışıyor sağol fakat silme veya veri gönderme,değiştirme işlemini nasıl yapıcaz sorun burda bunu yapamıyorum.
Benzer Başlıklar
-
asp checkbox
peneus tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 02.04.2009, 19:57 -
checkbox lı mailform
peneus tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 15.03.2009, 00:48 -
checkbox sorunu...
dangermt tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 11.04.2008, 12:42 -
visualda checkbox
umutt tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 23.09.2007, 02:49 -
checkbox lı mailform
redi tarafından PHP forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 15.11.2005, 13:40

Alıntıyla Yanıtla

ArkadaşLar Ağ ßağlantısında Sorunum var...
Bugün, 19:17 / İnternet, Ağ ve Güvenlik