PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Form mail Excel Kayıt Problemi

Arkadaşlar iyi çalışmalar.

Bir konu hakkında epey araştırma yaptım fakat sonucuna ulaşamadım. Bi form mail düşünüyorum siteme, Adı Soyadı Adresi Kısmını kendileri doldurup. 2-3 tanede benim belirlediğim seçenekler üzerinden seçim yapıp bu form maili dolduranlar, form maili onayladıklarında bu form mail hosting üzerinde bi excel dosyasına yada word dosyasına kayıt tutması mümkünmüdür acaba?

essoloube
    Misafir

Aşağıda adresini verdiğim sitede ücretsiz bir FormMail script'i bulunuyor. Script üzerinde adreste belirtilen değişiklikleri yaparak, sonuçlarınızı txt ve csv uzantılarıyla kaydetmenize olanak sağlıyor.
    http://www.tectite.com/fmhowto/csvfiles.php

Yukarıdaki script yerine yine benzer şekilde veritabanı kullanan bir form hazırlayıp, sonuçlarınızı phpmyadmin üzerinden Export to Excel seçeneğiyle Excel'e aktarabilirsiniz.

Not: Sonradan farkettim sorununuzu PHP ile değil ASP ile alakalı olduğunu. Ancak PHP ile halletmek isterseniz, yukarıda yazdıklarımı kullanabilirsiniz.
    En son essoloube tarafından düzenlenmiştir: 21.02.2011 13:24

php modülüde olabilir bakıyorum teşekkür ederim

Dostum form mail olarak yazdım kusura bakma ama form mail tarzında olacak Kutucukların içine isim soy isim vs. bu kısımları doldurup onayladığı zaman excel.xls dosyasına kaydedecek hostingin içinde çalışacak arka planda bende bu kayıtlara ftpye girdigimde yada adres.com/excel.xls yazdiğimda bakabilecem böyle bir sistem olması mümkünmü acaba?

Elbette yaparsın. Exceli direk veritabani olarak kullanırsın.
    DuckDuckGo
    İnternet alanında artık Google'ın tekelinden rahatsız olmaya başlamadınız mı? Peki Google'a alternatif olarak neden DuckDuckGo kullanayım?
    Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 11.05.2010, 19:50
  2. Php kayıt form acil yardım
    adalireco tarafından Web Geliştirme forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.02.2010, 16:37
  3. Mail form sorunu
    tktugberk tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 11.03.2009, 14:53