+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
19.03.2011 08:54 #1
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- İstanbul
asp.net web user control içerisinde update panel kullanımı hata veriyor..
arkadaşlar benim sorunum asp.net ile yaptığım projemde web user control içerisinde üye giriş bölümüm var bunu da anasayfa da gösteriyorum normalde çalışıyor fakat ben burada update panel kullanmak istiyorum ama proje hata veriyor.. update panel sadece normal sayfada mı çalışıyor acaba bu konuda bilgisi olan varsa sevinirim..
Cleanvac Temizlik Makinaları Bilgi İşlem
-
07.04.2011 02:24 #2
Üzerinden biraz zaman geçmiş ama yine de yardım eli uzatayım...
İlk olarak ne hatası aldığınızı yazmamışsınız, Bu hatanın nedeni ana sayfanızda scriptmanager koymayı unutmuş olmanız olabilir.
-
07.04.2011 07:50 #3
- Katılım Tarihi
- 2010
- Yer
- İstanbul
Sorun script manager değil hocam onu hallettim sayfa sonuna koyduğumdan hata verdi bende sayfa başına aldım düzeldi..
Sorun şu: user control içinde update panel kullanıyorum bu controlü de sürükle bırakla anasayfada gösteriyorum çünkü bu üye giriş bölümü..
anasayfada script manager var o yüzden bu kontrole koymuyorum manageri .ama anasayfada bu üye giriş bölümüm o meşhur .net görüntüsü ile
error creating control şeklinde hata veriyor.İşin enteresan tarafı şu anda bu hataya rağmen proje ve update panel çalışıyor bunu anlamıyorum...neden hata veriyor..
Cleanvac Temizlik Makinaları Bilgi İşlem
Benzer Başlıklar
-
asp.net web user control içerisinde update panel kullanımı...
mesutilica tarafından Web Geliştirme forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 19.03.2011, 08:50 -
atı control panel ve lfs hata
eren968 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 26.06.2009, 19:03 -
Windows'u Update etmeye çalışınca "update.exe" hata veriyor ve kapanıyor?!
_LexPunch_ tarafından Windows XP forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 10.02.2008, 15:08 -
update.exe hata raporu veriyor?
scorpions78 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 20.04.2006, 11:22 -
Ie6wzd User.exe'de hata veriyor
nnarin tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 17.09.2004, 22:01

Alıntıyla Yanıtla

Oyun oynarken ekranım bozuluyor YARDIMMM
Bugün, 07:14 / Donanım