+ Başlığa Yanıt Yaz
1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
-
23.03.2011 13:08 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
-Asp de Dinamik update, delete İşlemleri Yapmak ?
Artık jquery teknolojisini kullanmayan site kalmadı gibi. Ajax,jquery... bu teknolojiler sitelerin kullanımlarını çok kolaylaştırıyor. Asp de geliştirilmiş olabilir. Fakat en çok php gibi dillerle piyasaya sunuluyor sanki. Ben şayet asp de yorum yazdığımız zaman sayfa yenilenmeden hemen beliriversin (örneğin facebooktaki gibi) yada silme işlemleri, düzenleme işlemleri vs. Sadece sonraki sayfaya geçme ve puanlama işlemlerini gördüm asp de. Bu update olaylarını bir türlü bulamadım.
Dinamik veri gönderme , çekme işlemlerini kendi sitemde çalışmayı hedefliyorum açıkçası. Bir kaynak veya bunun ismini bilen yani arama motorlarında ulaşabileceğimiz bir adres,isim yada kod bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum ben . Asp de ajax,jquery kullanmak isteyenlerede yardımcı olsun arkadaşlar.
İyi Çalışmalar.
Benzer Başlıklar
-
[isket]ben dinamik resim yapmak istiyorum
erkan53 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 28.07.2010, 08:59 -
Slide Show Dinamik yapmak
kopsana_iso tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 12.08.2009, 18:14 -
İşlemleri silme
tornadofuture tarafından Windows XP forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 11.07.2009, 11:49 -
bios update yapmak?
whoobay tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 21.03.2005, 10:09 -
update&delete sorunu cont...
S_R_S tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 30.03.2004, 12:26

Alıntıyla Yanıtla

Oyun oynarken ekranım bozuluyor YARDIMMM
Bugün, 07:14 / Donanım