+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
Başlık: Asp Forum ve Portal Sorunu
-
26.04.2011 20:11 #1
Asp Forum ve Portal Sorunu
Arkadaşlar ben .somee.com lu bir site açtım (ücretsiz) ve buna php yüklemeye çalıştım olmadı herkes bu siteye bir tek asp yüklenir dedi internette asp portal falan yazdım sonra yükledim siteye güzel oldu ama bir sürü reklam indirdiğim sitenin reklamları var bende buraya konu açmayı düşündüm
Asp forum ve Portal Nasıl Kurabilirim veya .somee.com a ne yüklenir ?
Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
-
27.04.2011 17:38 #2
Günlerini, hatta saatlerini harcayacaksın, emek vereceksin ve bir zaman sonra hepsi boşa gidecek. Bunun yerine 12 liraya isim alıp, 50-70 lirayada bir host al, hiç olmazsa verdiğin emeği çöpe atmamış olursun. Hani derler ya, çocuğunun adını koymuş, beşiğini yapmış olursun. Host için websahibi.com , sadecehosting.com, natro.com gibi hostları tavsiye ederim. Ücretsiz host ve benzeri işler sana ancak vakit kaybettirir.
DuckDuckGo
İnternet alanında artık Google'ın tekelinden rahatsız olmaya başlamadınız mı? Peki Google'a alternatif olarak neden DuckDuckGo kullanayım?
Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.
Benzer Başlıklar
-
Necip Fazıl Kısakürek *Portal ve Forum*
simelanj tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 11.02.2009, 21:16 -
forum ve hazır portal kurulumu
halilce tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 01.05.2008, 21:52 -
Smf Forum Üzerine MK Portal Kurulumu
_nkA tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 24.08.2006, 13:28 -
PHP-Fusion: Çok güzel bi php tabanlı portal + forum
NOKIA tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 09.12.2005, 07:49 -
Sizce hangi Forum veya Portal
MiLeSSouND tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 23.05.2005, 18:26

Alıntıyla Yanıtla

Oyun oynarken ekranım bozuluyor YARDIMMM
Bugün, 07:14 / Donanım