PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Angry Bir El Atın Tıkandım....!

Şimdi ben şartlı bir rar indirdiyorum. Ama ben bu rar'ın indirildiğinden nasıl emin olabilirim. Birde bunu asp yapabilmem lazım ama nasıl...!

nereye indiriyorsun, locale mi hosta mı; niye indiriyorsun, şart ne vs. vs. Persits Upload türü eklentileri inceleyebilirsin.
    DuckDuckGo
    İnternet alanında artık Google'ın tekelinden rahatsız olmaya başlamadınız mı? Peki Google'a alternatif olarak neden DuckDuckGo kullanayım?
    Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.

sitemde bir rarlanmıs bir dosya var üye'ye şartlı indirtiyorum indirirse su kadar sundan kazandın diye indiginden emin olmak icin inceledim cözüm yok gibi herhalde üyenin masa üstünde indirilen dosyanın o olup olmadıgını nasıl anlarım

Alıntı Orijinalini Gönderen: nobrain07 Mesajı Görüntüle
    üyenin masa üstünde indirilen dosyanın o olup olmadıgını nasıl anlarım

O dediğin web in mantığına ters. Kişiye ayrı bir eklenti indirtip, eklenti inen rar dosyasını tarayacak ve sana bilgi post edecek
    DuckDuckGo
    İnternet alanında artık Google'ın tekelinden rahatsız olmaya başlamadınız mı? Peki Google'a alternatif olarak neden DuckDuckGo kullanayım?
    Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.

O sanırım PHP ile yapılıyor. Mesela MegaUpload, Rapidshare, Hotfile gibi siteler. Her indirmede dosya sahbine belirli bir ücret veriyor. Tabi bu Download linkine tıklayınca değil senin dediğin gibi dosya tam indirilince oluyor. Diyelimki sen bi dosya upload ettin. Dosyan Amerika'dan 1000 kere indirildi ortalama 17$ vs. veriyor. Bu gruplar halinde Türkiyeden indirmelerden daha az Amerika, İngiltere vs. ülkelerden daha fazla para alıyorsun.

fulloyun.com babanın hatrına o oyunları yüklemiyor. Bundan para kazanıyor. Bir yerde okuduğuma göre günlük 1000$ falan kazanıyormuş ...

Tam emin değilim ama sanırım PHP ile yapılıyor ...

Benzer Başlıklar

1. Bi El Atın
    Educatedear23 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 16.07.2011, 16:30
  2. Yanıt: 10
    Son Mesaj: 12.07.2008, 18:42
  3. Bir Göz Atın...
    _skyline_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 01.10.2006, 10:13
  4. bi el atın lütfen