PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Al de Baran

Varsayılan ASPClub XP çalışmıyoRrR!!!

sitenizden aspclub xp portalını indirdim. her şeyini yaptım, siteme gönderdim ancak bir de ne göreyim çalışmıyor!!! sürekli değişik hatalar veriyor. isterseniz bir bakın: http://free.7host02.com/bedava okey. IIS yüklü xp bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor.
    ßy CoMi...

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Al de Baran

Varsayılan Nerde bu millet

Niye kimse cevap yazmıyor ¿¿¿ Ya arkadaşlar ihtiyacım var. Buradan editörlerimize sesleniyorum. bir yol göstersinler.
    ßy CoMi...

bedava host alanın asp destekliyormu bilemiyorum ama birde makinan da çalışıyorsa başlangıç sayfanın ismini değiştir default.asp yerine index.asp gibi yani

Bence bu 7hosttan kaynaklanıyor çünkü 7 host çok yer kaplayan dosyaları yüklemiyo en fazla 300 KB

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Al de Baran

Varsayılan konu o değil

Alıntı Orijinalini Gönderen: muratalt
    bedava host alanın asp destekliyormu bilemiyorum ama birde makinan da çalışıyorsa başlangıç sayfanın ismini değiştir default.asp yerine index.asp gibi yani
    Konu o değil control panel'dan default.asp yi aç dediğimde de aynı hata oluyor ve sürekli hata mesajları değişiyor. örneğin daha önceden dahil.asp'de bir sorun var diyordu. Şimdi HTTP 500 iç sunucu hatası veriyor. Ayrıca eğer 7 host iyi değilse bana asp destekli ücretsiz bir host önerir misiniz?¿?
    ßy CoMi...