PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan IIS Asp yi windowsta çalıştırmak nasıl acaba

merhaba ben xp professional kullanıyorum acaba asp dosyalarını windows ortamında çalıştırmak için ne yapmalıyım 8O

Varsayılan IIS i kurmalısın

Windows xp professional üzerine IIS kurmalısın. IIS xp cdsinin içerisinde mevcut. Denetim masasından, program ekle kaldıra girip, windows bileşenleri ekle kaldır adımından internet information services in yanındaki kutucuğu işaretle ve ileri de, ("xp cdsinin cdromda oldugunu varsayıyorum") kurulmuş olacak. daha sonra c.\intepub\wwwroot dizinine yükledigin asp dosyalarını çalıştırabilirsin.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

http://maxdoping.net sitesinde makaleler bölümünde bununla ilgili 2 ayrı makale bulabilirsin.

ben kolaylık olsun diye bişi daha söyliyim internetten diyelim sayaç adında bir klasör indirdin yani sayaç asp programı. bu klasöre sağ tıklayıp özelliklerine girebilir "web paylaşımı" sekmesinden bu klasörü paylaştır şeçeneğini seçip okey diyorsun.. sonra o komut satırına localhost/sayaç/sayaç.asp (tabi burdaki sayaç vede sayaç.asp dosyaları senin indirdiğin scriptlere göre deişecek) diyerek programını çalıştırabilirsin... yani wwwroot dizininden kurtulmuş oluyorsun bir nevi
    Yardım etmessek , yardım alamayız...

Benzer Başlıklar

1. Bu laptop nasıl acaba?
    Intelligent tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 19
    Son Mesaj: 15.08.2006, 17:43
  2. Acaba DVD yi VCD formatına nasıl çeviririm
    alptekin0035 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 26.07.2006, 15:14
  3. HI-LEVEL ram nasıl acaba ?
    oyuncu71 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda