+ Başlığa Yanıt Yaz
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Yardım edermisiniz?
-
24.12.2003 13:52 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- istanbul
Yardım edermisiniz?
arkadaslar itiraf etmek gerekirse asp'den hiç anlamıyorum ama Sizden yardım istiyorum sitemde üyelik sistemi acmam için bana yardım edermisiniz? yani gelen kişiye mail oolarak değilde sadece üyelik sistemi vermem için ne yapmam gerekiyor?
-
24.12.2003 15:18 #2Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul
http://www.aspindir.com adresinden ASP üyelik script'i indirebilirsiniz.
http://www.google.com.tr adresinden "ASP üyelik script" diye aratırsanız birçok sonuç bulabilirsiniz.
Ayrıca forumlarda da aynı şekilde yapacağınız bir arama ile birçok sonuca ulaşabilirsiniz. Kolay gelsin ...
-
29.12.2003 19:35 #3
- Katılım Tarihi
- 2002
Merhaba;
Ayrıca her ay PcNet CD'sinde çıkan incelemeleri okuyarak nasıl yükleneceklerini öğrenebilirsiniz.
-
29.12.2003 20:53 #4
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- istanbul
fonemi ve ASPindir 'in dediği gibi sitelere ve derginin cdlerine göz at fakat söylemeliyimki en azından programlama bilen yada bu konuya yakın 2. bir kişi yanında olursa daha rahat edersin. Çünkü uyarlama ve optimizasyon ilk sefer için zor olabilir...
aspindir.com
maxiasp.com
aspnedir.com
siteleri sana fikir verebilir . Kolay gelsin...search for : Ouz Khan® Script n Audios
-
02.01.2004 13:02 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- istanbul
Teşekkürer
İlginiz için cok teşşekdür ederim fakat etrafımda bu işle ilgilenebilcek iyi bilen biri yok bunun içinde bazı insanlara para veremem üyelik sistemini nasıl yapacağım konusunda hala bir dfikrim yok cunku bu konu anladımki cok detaylı ben izannediyordum ki template indirmek gibi bişey sadece admin bölümünde değişiklik yaparak olabilir fakat asp desteği veren bir yerde bulmam gerekiyormuş. bu beni biraz aştı doğrusu.
bu konu hakında bana zamanı olan biri yardım ederse cok sevinirim
şöyle bir yardım rica ediyorum biraz sacma olacak ama bana herşeyi ile yüklenmiş hazırlanmıs ir üyelik sistemş yapan bi kişi arıyorum gerci bana böle bir iyilik yapacak kişiyi bulmamda imkansız ama genede ilgilenen olursa cok sevinirim.
Benzer Başlıklar
-
Bilgisayar toplayacağım, yardım edermisiniz?
crocodilla tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 14.10.2008, 08:28 -
domain alıcam bi yardım edermisiniz?
ufuli123 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 25.11.2006, 11:56 -
access ve asp sorunu yardım edermisiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CaNDas tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 06.08.2005, 16:46

Alıntıyla Yanıtla

Arkadaşlar oyun ilgili problemim var.....
Bugün, 11:14 / Donanım