PCnet
Geri Dön   PCnet > Web Tasarımı ve Geliştirme > Web Programlama > ASP ve ASP.NET
Bu Sayfayı Yenile IIS'de varsayılan belge
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2004
Varsayılan IIS'de varsayılan belge - 15.07.2004, 21:49

Kurulumda dosyaları kopyalamaya başlarken, "Kur, bir ya da birden çok dosyayı kopyalamaıyor" diye bir hata veriyor. Bir de özel kodu var: 0x10b..

Daha sonra kruluma devam ediyim mi diyiyor, ben 3-5 kez iptal diyip yeniden başlattım kurulumu ama yine aynı hatayı verdi, bu sefer tamam ı seçip kurdum.

PWM'yi açınca Başlat ya da Dudur tuşunun üstünde Web yayımlaması açık. "Varsayılan Belge" kapalı olduğundan, giriş sayfanız yok.

yazısı çıktı. Ayrıca IE'de http://localhost olarak dediğimde de sayfa görüntülenemiyor dedi IE...

Son olarak Win2000 pro işletim sistemim var ve tüm güncelleştirmeleri yapılmış... Her hangi bir firewall da kullanmıyorum...

Sorun ne olabilir? [/b]
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Varsayılan tarayıcı promar Yazılım 3 13.01.2007 02:40
belge şifreleme i_neyzen Yazılım 4 25.08.2005 01:17
iis'de asp kodu çaLışmıyor.. bLuEmavi ASP ve ASP.NET 1 18.07.2005 12:44
IIS'de Write (Yazma) Sorunu toronaga ASP ve ASP.NET 1 20.09.2004 22:25
Win2000 IIS'de veritabanını açamama problemi MetallicAhmeT İnternet, Ağ ve Güvenlik 7 11.06.2003 18:14

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.