PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan bir forum istiyorum

bir forum lazım bedava.içinde ayrıntılı bilgiler olacak.cep tel falan da dahil.aktivasyon maili olacak.ama aktivasyon mailinden sonra ben onaylayınca aktive olacak.yani aktivasyon mailini onaylayan hemen giremeyecek.bu koşullar altında webwiz forumu kullanmayı düşünüyorum ama tam işimi görür mü bilmiyorum.ayrıca lisans kşulları nelerdir.herşeyi değiştirebilimiyim....
    bilen var mı? uzun oldu galiba biraz

Varsayılan ww

WebWiz İşini görür...

Varsayılan Re: bir forum istiyorum

Alıntı Orijinalini Gönderen: sbasmaz
    .bu koşullar altında webwiz forumu kullanmayı düşünüyorum ama tam işimi görür mü bilmiyorum.ayrıca lisans kşulları nelerdir.herşeyi değiştirebilimiyim....
    bilen var mı? uzun oldu galiba biraz
    WEB WIZ FORUM KOŞULLARI:

Bu ruhsat, yerleştirmesi için sana righti bahşeder, ve beraberce için ağ Wiz rehberinden programsın private, reklam, public, ve ticari olmayan kullanımlar olduğu bu ve diğerinin run birisi veya çeşitli örneğini görür.

Sen, (Senin kendi riskinde) source kodunu değiştirebilirsin, ama (Değiştirilen veya başka türlü) software, ruhsat sahibinin ötesinde varlıklara telif hakkı sahibinin açık yazılan permissionu olmadan dağıtılmayabilir.

Sen, senin kendi private işinde source kodu ve şekilleri kapsarken bu programın partsını kullanabilirsin, ama sen olan redistribute, repackage, sublicense kopyalamayabilirsin, veya tümün veya bu programın partının, veya tümde reverse mühendisli veya partta telif hakkı sahibinin açık yazılan permissionu olmadan değiştirilse bile sell.

Telif hakkı uyarıları, tümde bu programdan source kodunun olduğu herhangi bir dosyaya transfer edilmelidir, veya partta, içerde kullandı.

Tamamen repackageye yasaklanır, veya source kodu ve şekilleri kapsarken profit için senin kendi işin ve redistributenin veya özgür için telif hakkı sahibinin açık yazılan permissionu olmadan olduğu gibi bu softwarenin partı.

Sen tümden pass veya bu softwarenin partı, senin kendi işinin olduğu gibi yapmayabilirsin.

Herhangi bir deneme, başka türlü kopyalamak, değiştir, sublicense, reverse mühendisi, veya hangisi olduğu dağıtır, bu işin partı, boşluktur, ve otomatik olarak, bu ruhsatın altında senin rightsini bitirecek.

Sen, bunun örnek almalarını yapmayabilirsin, veya diğer, ağ Wiz rehberinden çalışmayabilirsin, veya benzetmeyebilirsin, ima etmeyebilirsin, veya, senin kendi işinin herhangi birisi gibi bakması için onu yapmayabilirsin, ciro edil, veya Wiz'in rehberlik ettiği ağla supported, ve/ veya bu işin telif hakkı sahipleri, ve, ortaklardır.

Sen deactivate yapmayabilirsin, değiştirmeyebilirsin, remove, bütünüyle veya herhangi bir reklamcı bağlantısı, veya, ağ Wiz rehberi ve ağ Wiz rehberine logonun, metni, veya şekillerle poweredi bağla.
    Bütünüyle pagesin görüldüğü zaman görünür olan remain yapmalıdır, ilk olarak eğer sen, ağ Wiz rehberinden açık yazılan permissionu elde etmezsen.

Permission, removeye ağ Wiz rehberinden logonun, httptan removeye ağ Wiz rehberinden purchasing removal anahtarları/ rightsle metni veya, şekillerle powered elde edilebilir: // www. Webwizguide. Bilgi/ purchase.
    Gelişmenin olduğu supportun olduğu ve bu ve gelecekten ağ Wiz rehberinden softwareyi güncelleştirdiği bu yardımlar.

Permission, supportu gelişmeye yardım etmek için removeye ağ Wiz rehberinden ağ Wiz rehberine bir bağışı yaparak logonun, metni veya, şekillerle powered ve softwareyi bu ve gelecekten güncelleştirmek elde edilebilir.

Sen, bütün telif hakkının, el sürülmemiş fark ettiğini tutacaksın, uyarılar dahil, herkeste softwarenin partsını gömmüş olacaksın.

Ruhsat sahibi, kendisinde softwarenin, recorded olduğu manyetik ortamın yasal sahibidir. Yine de, kendinin, sold olmadığı software:
    Kendinin olduğu softwarede property rightsin olduğu retainsin olduğu telif hakkı sahibi, storeye o herhangi ortamın üzerinde kullanılır, ve herhangi bir anda içeride zaman:
    Orijinal diskler, plus, ve bütünüyle, aynen produced subsequently hangisinin olmuş olabildiğini kopyala.

Olan programs, uygulamalar, özel dersler, scriptsi kapsarken maddi form ağ Wiz rehberi, onun represent yapacak olduğu veya bir entelektüel Property ihlaliyle benzetildiği herhangi bir şey için kullanılmayabilir, ve patents, bireyler, meclisler, veya diğer varlıklar tarafından tutan.

Sen, bu ruhsatı kabul etmesi için required değilsin, senin, o olan signed olduğu değil since.
    Yine de, başka hiçbir şey, indirmesi için sana permissionu bahşetmez, yerleştirmez, run, kullan, gör, Program veya onun türemiş işlerini değiştir.
    Bu hareketler, yasayla prohibiteddir, eğer sen, bu ruhsatı kabul etmezsen.
    Bu yüzden, indirerek, (Veya herhangi bir iş, Program'da temel aldı) Program'ı yerleştirmek, kullanmak, görmek, değiştirmek, sen, soyu yapması için senin bu ruhsat kabulünü gösterirsin, ve bütünüyle onun koşulları, ve, Program'ı kullanmak, kopyalamak, veya değiştirmek için düzenle, veya, onda temel alınan çalış.

Present kontratının yorum ve/ veya uygulamasına regardla partiesin arasında birleşmiş krallık mahkemelerinin yargılama yetkisinin altında hazır gelen gelinenle shall ortaya çıkabilen herhangi bir uyuşmazlık.

-- orada hiçbir garanti, PROGRAM için hiçbir garanti değildir, alana uygulanabilir yasayla PERMITTED.
    Ne zaman hariç, başka türlü herhangi bir türün garantisi olmadan "Olduğu gibi" PROGRAM'in olduğu PARTIES PROVIDE'in olduğu telif hakkı sahipleri ve/ veya diğerini yazmakta STATED, her biri ifade etti, veya, kapsamayı ima etti, ama sınırlı değil, bir PARTICULAR PURPOSE için pazarlanabilirlik ve uygunluğun ima edilen garantileri.
    Kalitesine göre ve PROGRAM'in PERFORMANCEi tam RISK, senledir.
    Kusurlu PROGRAM PROVE'in olduğu SHOULD, sen, bütünüyle zorunlu SERVICING, REPAIR veya düzeltmenin fiyatını farzedersin.

Hiçbir olayda eğer uygulanabilir yasayla REQUIRED değilse, veya, içeride yazmaya kabul etseydi, herhangi bir telif hakkı sahibi yapacak mı, tazminat için sana duyarlı olacak mı, (Kapsamak, ama RENDERED yanlış veya PROGRAMS'i herhangi bir diğeriyle çalıştırması için PROGRAM'in sen veya üçüncü şahıslar veya bir başarısızlığı tarafından SUSTAINED'in olduğu kayıplar oluyor olan veri veya verinin kayıbına sınırlı değil) PROGRAM'i kullanmak için kullanım veya yetersizlikten dışarı ortaya çıkarken herhangi bir genel, SPECIAL, tesadüfi şey veya önemli tazminat dahil, SUCH sahibi veya diğeriyse bile, PARTY, SUCH tazminatının POSSIBILITYi'nden tavsiye edildi.

Eğer herhangi bir koşul bozulursa, herhangi bir zamanda ruhsat olan revokeye rightin olduğu reservesin olduğu ağ Wiz rehberi. Hayır refunds, revoked için ruhsat veren bahşedilecek.

Herhangi bir zamanda bu koşulları değiştirmesi için priorsuz rightin fark ettiği reservesin olduğu ağ Wiz rehberi.

tam türkçe çeviri olmayabilir. ayrıca linkleri kaldırmadan istediğin gibi kullanabilirsin.

sağolun ama bunda mail aktivasyonu yok sanırım

Benzer Başlıklar

1. phpbb Forum siteme alt forum eklemek istiyorum ama nasil?
    kodadi007 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 20.02.2008, 19:08
  2. forum yapmak istiyorum
    eren_yuncu20 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 28.12.2006, 11:42
  3. Bedava forum istiyorum ama...
    spidermann tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 31.10.2005, 18:47
  4. forum oluşturmak istiyorum