+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar
-
01.10.2004 11:04 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Tuzla
Üyelik sistemi ile bütün sistemi yönetmek !.
Arkadaşlar ben asp script yazma konusunda çok iyi sayılmam hatta iyi bile denemez sadece internette bulunan hazır asp scriptleri ile acizane bişiler yapmaya çalışıyorum şimdi ben sitemde webwiz forumu kullandım biliyorsunuzki her forumda olduğu gibi ondada ayrı bir üyelik sistemi var mesela ben siteme üyelik sistemi eklicem ana sayfama...
üyelik sisteminide "A" şahısı yapmış olsun... üyelik girisinden giren arkadaşın forumdada yazışmasını extradan forum aboneline forum databasesine kayıt olmasını engellemek istiyorum işte forum üyelik sistemini kapatıp ana sayfadan giriş yapılmasını ve üye forumda yazı yazarsa o kullanıcı adı ile yazıldığı görülsün... diğer işlemler içinde bunu istiyorum yani sohbet,download vb.. .gibi ama dediğim gibi hep hazır kod kullanıyorum bu sistemler üzerinde bir ana üyelik sistemi oluşturup bütün alanlarda kullanım izni vermek mümkünmü yoksa forum & sohbet & üyelik oturup kendimizinmi yazmamız gerekir ?
Teşekkür Ederim
İyi Çalışmalar.
-
05.10.2004 12:51 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
Sayfalarını import et
Sayfalarını Forumda kullanılan database' teki verilere gore uyarlaman lazim.
uyelik systemi icin forumda kullanılan değişkenleri örneğin
cookies, session ve application nesneleri icin kullanilan degiskenleri ana sayfana tanitman lazim
ana sayfandan giriş yapan uye o nesnelere yazıcakki foruma yazmak istediği zaman forum onu tanısın.
Tabi bu işlem oyle kolay birşey değil biraz uğraşman lazım
ama anasayfanı forum klasorune eklersen, forumdaki header config ve footer dosyalarını import etmen yeterli o zaman nesne uyarlamasina gerek kalmaz.
Saygılar
-
08.10.2004 17:42 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- izmir
Merhaba;
Buna teşebbüs Etmekte ısrarlıysan emek harcaman gerekli...enosoft un dediğine katılıyorum....
Sessionları cookies lerin hepsi aynı olmalı..Benim sitem de yaklaşık 400 ü geçkün asp dosyası var ve ben sorunu Macromedia Dreamw. MX ile halletim..Tüm serverinda daki ASP lerin içerisinde sessions diye ara ...Farklı olanları değiştir...
Tabiki Yönetim sayfanda başk abir tabirle Admine özel Bölümleride ayarla ki Siteni yönetirken 10 tane yere aynı şifreyi defalarca yazma..
İyi çalışmalar.
Benzer Başlıklar
-
asp de üyelik sistemi
mertcannn tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 29.07.2006, 12:02 -
üyelik sistemi
maniac_ea tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 07.07.2006, 17:09 -
php ile üyelik sistemi
hiphop8 tarafından PHP forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 15.01.2006, 11:47 -
üyelik sistemi
konsilyer tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 10.07.2004, 17:36 -
üyelik sistemi
damdaki_kedi tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 02.04.2003, 17:44

Alıntıyla Yanıtla

Bilgisayarında sorunu olanlar buraya,...
Bugün, 11:45 / Donanım