PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan sizce neye yönelik bir site yapılabilir

şu ana kadar aklınıza ne gelıyosa sitesi var hepsine rabet var ama bizim yaptıgımız cok cok daha degiş olmasını istiyorum (sizce ne gibi bir site sizlerin bizlerin dikkatını ceker ben karar veremedım sızden cevap beklıyorum)

daha önce böyle düşünceler içine bende girmiştim.Bir cok şey araştırdım başarı saglamak için ne tarz yapayım içeriği ne olsun ne kullanayım renk düzenim ne olsun vs. vs. vs. ww w.infgames.info adresinde de göreceğin gibi oyunportal ı yaptım çünkü piyasada yeterli kadar oyun indirilecek adres yoktu.Mantıklı düşünmek gerekirse de belki warez içerikli ama Türkiye'de yaşadığımızı göz önünde bulundurursak Türkiye içinde bundan yararlı bişey olamaz diye düşündüm.Benim sana tavsiyem Arkadaşlık-ilan-forum bunlardan uzak dur program portalı yapmayıda sakın düşünme artık sen ben herkez program portallarında verilen trialler yerine forumlarda verilen full+crack leri tercih ediyoruz.Düşününce belki cok sey geliyor akla eleyelim film tanıtımı yapcam dersen katılım hit düşük olacaktır.Şöyle bir düşündüm ve aklıma gerçekten yatan bi içerik yazılım+donanım bilgilerini insanlara sunabilirsin tabi çok uğraştırıcı olacaktır ama uğraşların sonucu başarıyı sağlayacağından eminim.Türkçe içerikli böyle site hemen hemen yok denecek kadar az içerisinde ya ticari amac yada warez içerik olanlar cogunlukta ama sen sadece bilgilendirmeyi amaclarsan bunu tutturabilirsin.Örnek veriyim bu forumda bile hanqi antivirüs daha iyi diye yıllarca tartışılan konu var sen yazılımlar hakkında bilgiyi ayrıntılarıyla yaparsan forumlarda tartışmak yerine senin yapmış olacağın siteden bilgileri alabilirler.Yada bir çok arkadaş yeni pc alıcak ve büyük tartışma süre gelio ATI mi nvidia mi alayim yeni alacağım pcye ama sen bu arkadaşlara ATI nın gerçek anlamda AMD işlemciyi nvidianın inteli desteklediğini hakkında bilgi verirsen forumlarda kalabalık kesimi kendine cekebilirsin.Benden bu kadar umarım faydalı olur

internet sitelerinin çoğu oradan buradan copy-paste ile oluşan siteler. çoğu para kazanma endeksli.
    eğer güzel bir site yapacağım diyorsan kendi hayatına bak ve en iyi olduğun konuyu seç.

MusaLLaT
    Misafir

canosayan haklı

internet sitelerinin çoğu oradan buradan copy-paste ile oluşan siteler. çoğu para kazanma endeksli.
    eğer güzel bir site yapacağım diyorsan kendi hayatına bak ve en iyi olduğun konuyu seç.

MusaLLaT
    Misafir

birde kendi tasarımını mutlaka kendin yapmalısın.

Benzer Başlıklar

1. bu site kaç para eder sizce
    exelanss tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 03.09.2007, 03:09
  2. İlkokul Öğretmenlerimize Yönelik Bir Site
    pirsa tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 17.01.2007, 23:42
  3. sizce kumla ne yapılabilir?
    trityum tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 12.09.2006, 20:43
  4. Bayanlara yönelik bir site (elemegi.net)
    flashmekani8mcom tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 05.09.2004, 01:29
  5. sizce bu site adam olur mu?
    _SeNsiNi_ tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 09.09.2003, 00:22