PCnet
Geri Dön   PCnet > Web Tasarımı ve Geliştirme > Web Programlama > Diğer Diller
Bu Sayfayı Yenile sizce neye yönelik bir site yapılabilir
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski

Katılım Tarihi: 2007
Varsayılan sizce neye yönelik bir site yapılabilir - 11.06.2008, 21:06

şu ana kadar aklınıza ne gelıyosa sitesi var hepsine rabet var ama bizim yaptıgımız cok cok daha degiş olmasını istiyorum (sizce ne gibi bir site sizlerin bizlerin dikkatını ceker ben karar veremedım sızden cevap beklıyorum)
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

iNFGaMeS Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: istanbul
Varsayılan 23.06.2008, 18:26

daha önce böyle düşünceler içine bende girmiştim.Bir cok şey araştırdım başarı saglamak için ne tarz yapayım içeriği ne olsun ne kullanayım renk düzenim ne olsun vs. vs. vs. ww w.infgames.info adresinde de göreceğin gibi oyunportal ı yaptım çünkü piyasada yeterli kadar oyun indirilecek adres yoktu.Mantıklı düşünmek gerekirse de belki warez içerikli ama Türkiye'de yaşadığımızı göz önünde bulundurursak Türkiye içinde bundan yararlı bişey olamaz diye düşündüm.Benim sana tavsiyem Arkadaşlık-ilan-forum bunlardan uzak dur program portalı yapmayıda sakın düşünme artık sen ben herkez program portallarında verilen trialler yerine forumlarda verilen full+crack leri tercih ediyoruz.Düşününce belki cok sey geliyor akla eleyelim film tanıtımı yapcam dersen katılım hit düşük olacaktır.Şöyle bir düşündüm ve aklıma gerçekten yatan bi içerik yazılım+donanım bilgilerini insanlara sunabilirsin tabi çok uğraştırıcı olacaktır ama uğraşların sonucu başarıyı sağlayacağından eminim.Türkçe içerikli böyle site hemen hemen yok denecek kadar az içerisinde ya ticari amac yada warez içerik olanlar cogunlukta ama sen sadece bilgilendirmeyi amaclarsan bunu tutturabilirsin.Örnek veriyim bu forumda bile hanqi antivirüs daha iyi diye yıllarca tartışılan konu var sen yazılımlar hakkında bilgiyi ayrıntılarıyla yaparsan forumlarda tartışmak yerine senin yapmış olacağın siteden bilgileri alabilirler.Yada bir çok arkadaş yeni pc alıcak ve büyük tartışma süre gelio ATI mi nvidia mi alayim yeni alacağım pcye ama sen bu arkadaşlara ATI nın gerçek anlamda AMD işlemciyi nvidianın inteli desteklediğini hakkında bilgi verirsen forumlarda kalabalık kesimi kendine cekebilirsin.Benden bu kadar umarım faydalı olur
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 23.06.2008, 18:39

internet sitelerinin çoğu oradan buradan copy-paste ile oluşan siteler. çoğu para kazanma endeksli.
eğer güzel bir site yapacağım diyorsan kendi hayatına bak ve en iyi olduğun konuyu seç.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Varsayılan 14.08.2008, 15:56

canosayan haklı

internet sitelerinin çoğu oradan buradan copy-paste ile oluşan siteler. çoğu para kazanma endeksli.
eğer güzel bir site yapacağım diyorsan kendi hayatına bak ve en iyi olduğun konuyu seç.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

Varsayılan 14.08.2008, 15:57

birde kendi tasarımını mutlaka kendin yapmalısın.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
bu site kaç para eder sizce exelanss Web ve Grafik Tasarımı 9 03.09.2007 04:09
İlkokul Öğretmenlerimize Yönelik Bir Site pirsa Web İnceleme 1 18.01.2007 00:42
sizce kumla ne yapılabilir? trityum İnternet, Ağ ve Güvenlik 0 12.09.2006 21:43
Bayanlara yönelik bir site (elemegi.net) flashmekani8mcom Web İnceleme 0 05.09.2004 02:29
sizce bu site adam olur mu? _SeNsiNi_ İnternet, Ağ ve Güvenlik 7 09.09.2003 01:22

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

37 gösterim, 3 yanıt

174 gösterim, 9 yanıt

14 gösterim, 1 yanıt

119434 gösterim, 1114 yanıt

326 gösterim, 2 yanıt

0 gösterim, 2 yanıt

39 gösterim, 7 yanıt

67 gösterim, 5 yanıt

0 gösterim, 0 yanıt

0 gösterim, 3 yanıt

26 gösterim, 2 yanıt