+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
21.06.2011 18:00 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
Siteme üye alımı yapabilmeyi nasıl başarırım?
Arkadaşlar ben HTML5 biliyorum.. üye alımı her sitede var. Ben de böyle bir özelliği olan bir site istiyorum bunu sadece HTML5 bilerek başarabilir miyim yoksa CSS, Javascript bilmek lazım mı?
şimdiden teşekkürler..
-
22.06.2011 01:38 #2
javascript sunucu taraflı çalışan bir programlama dili değildir, kullanıcı taraflı çalışır bunun için javascript ile böyle birşey yapamazsın. Üyelik gibi sistemler için isterseniz hazır scriptler bulabilirsiniz. google'a hazır üyelik sistemi yazdığınızda karşınıza gelir zaten fakat yine de bu konu hakkında bir bilginiz yoksa web programlama dilleri ile ilgilenmiyorsanız sitenize uygularken oldukça zorlanırsınız. sunucu taraflı çalışan programlama dilleri : asp,php, asp.net gibi dillerdir ve siz bunlardan asp konusunda biraz bilgi sahibi olmaya çalışırsanız o hazır sistemleri rahatlıkla kullanabilirsiniz kendinizi biraz daha geliştirirseniz kendi üyelik sisteminizi yapabilirsiniz ve dinamik içerikli siteler de yapabilirsiniz. Ben size http://www.kariyervideo.com sitesini öneririm ücretsiz eğitimler bulunmakta ve asp konusunda da çok güzel bir anlatım var üye olun derslere başlayın biraz bilgi sahibi olduktan sonra sıkıntı yaşarsanız buraya yazın yardımcı oluruz.
-
22.06.2011 08:32 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
hızlı cevap için çok teşekkürler
kafamdaki bütün soruları cevapladınız.. ben web programlama dillerini öğrenmek istiyorum ve w3schools ile HTML'e başladım.. daha sonra HTML5, XHTML, CSS, CSS3 olarak devam edicem.. sizce bu öğrenme sıralaması doğru mu? nasıl bir yol izlemeliyim? ve bunlardan sonra hemen dediğiniz gibi ASP'yi mi öğreniyim.. bilgim yeterli olur mu?
-
22.06.2011 09:54 #4
tabiki de yeterli olur asp öğrenmek için basit bir html bilgisi ve aynı zamanda css bilgisi yeterlidir. Zaten tasarımlar genellikle dreamveawer gibi programlarda yapıldığı için fazla html kodu yazmanıza gerek kalmıyor ancak bilginizin olması lazım ayrıca bir önerim var ilk olarak html 5'i öğrenmeyin html 5 daha geliştirme aşamasında olan bir dildir ilk olarak xhtml'i öğrenirseniz yararınıza olur, şu anda sadece html 5 ile geliştirilen site sayısı az ve eski tarayıcılar fazlasıyla kullanılmakta herkes ie 9, chrome vs. kullanmıyor, html 5'e geçişe daha var kısaca. Xhtml bilginiz olduktan sonra asp'yi öğrenebilirsiniz başladıktan sonra gerisi gelecektir merak etmeyin.
-
22.06.2011 09:58 #5
- Katılım Tarihi
- 2008
HTMLden sonra XHTML öğreniyim tamam.. çok soru sordum biliyorum ama iyi bir web sitesi kurmak için önerdiğiniz başka programlar var mı? HTML, CSS, ASP dışında.. Javascript? SQL? bunlar da websitesi kurmaya yönelik programlar değil mi?
Benzer Başlıklar
-
Siteme ASP Yi Nasıl Uyarlıyacağım
cankira tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 18.03.2011, 21:58 -
Yeni Siteme Herkesi Beklerim Yöneticilik Alımı Olacaktr İlgililere Duyurulur
netbende tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 30.11.2007, 01:02 -
Web Siteme Nasıl Hit Yapabilirim ?
_pc-kopat_ tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 18.05.2006, 16:20 -
siteme forum nasıl eklerim
hakanmrc tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 26.02.2005, 17:00 -
siteme nasıl reklam alırım
onurs tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 26.01.2004, 00:12

Alıntıyla Yanıtla

NSIS Hatası Alanlar (Çözüm)
Bugün, 20:19 / Yazılım