+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
10.02.2012 23:06 #1
- Katılım Tarihi
- 2012
Merhaba Dropdownboxta Mozilla Sorunu Yardım
Merhabalar öncelikle kendi çabamla 8 saat kadar uğraştıktan sonra sizlerden yardım istiyorum sitemde js kodum internet explorerde araba markası sectıgımde modelıde secebılıyorum lakin mozilla ve chromede marka secebılıyorum fakat model sececegım zaman lütfen seçinde kalıyor kendi içinde çalıştırımadım kodları aşağı yazıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
APP JS
ALDIĞIM HATA İSE Uncaught TypeError: Cannot read property 'options' of nullKod:// JavaScript Documentfunction COTOCI(){ this.majorVersion = "0"; this.minorVersion = "1"; this.releaseDate = "2006-03-12"; };// COTOCI.prototype.sc = function(element1,element2,url){//select country var co = cotoci.ge(element1), ci = cotoci.ge(element2); rov = function(){ for(var o=ci.options.length-1;o>-1;o--){ ci.options[o] = null; } }; scr = function(){ var r = scr.arguments[0].responseXML.documentElement; var t = r.getElementsByTagName("veri"); rov(); if(t.length==0){ ci.options[0] = new Option("Ýlçe eklenmemiþ"); } for(var i=0;i<t.length;i++){ var nv = new Option(t[i].firstChild.nodeValue,t[i].getAttribute('value')); ci.options[i] = nv; } }; rov(); ci.options[0] = new Option("Yükleniyor..."); cotoci.sg(url+'&sid='+Math.random(),scr); };// COTOCI.prototype.start = function(){ };//1.0 - 2 var cotoci = new COTOCI();
app.js:12 HATA KOD SATIRI
for(var o=ci.options.length-1;o>-1;o--){
-
11.02.2012 10:04 #2
- Katılım Tarihi
- 2012
Ne yapmam gerektıgı konusunda bır arkadas yardım edebılırmı acaba
Benzer Başlıklar
-
Merhaba Arkadaşlar Acil Yardım!!!
HARDD tarafından Windows XP forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 26.06.2011, 10:43 -
Mozilla Firefox Sorunu ( acil yardım )
BlacKSpiriT tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 09.09.2010, 22:04 -
Merhaba Yardım ederseniz sevinirim..
Krator tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 08.09.2010, 17:05 -
merhaba arkadaslar yardım
gokhanua tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 11.10.2009, 13:42 -
Mozilla Direk Aratma Sorunu Yardım =)
McScReaM tarafından Windows XP forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 25.06.2009, 21:53

Alıntıyla Yanıtla

counter strike clan site yapımı
Bugün, 20:46 / İnternet, Ağ ve Güvenlik