PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan pixel sorunu acil yardımlarınızı bekiyorum

Arkadaşlar öncelikle belirtmek istiyorum. Hasbel kader yazıyorum çünkü pc ekranını çok az görüyorum Hiç bir şey yokken ekran birden cok bulanık bir hal aldı.. Ve bugulu görüntü veriyor. Xp kullanıyorum. Monıtor ayarlarını yapamıyorum cunku hem ingilizce hem de kontrol paneli işlevsiz.. Yani komut kabul etmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.. Lütfen acil yardım

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

buğulu dediğin eğer fiziksel bir sorun varsa teknik servise götürmen gerek.ama yazılımsal ise pc yi bios ekranında açın eğer buğu varsa fizikseldir.ama yoksa xpyi tekrar kurarak deneyebilirsiniz.ayrıca monitor ayarlarınıda fabrika ayarlarına döndürerek sorunu çözmeye çalışabilirsiniz.

teknik servis mümkün değil... malumunuz 20 gunde geri gelir makina.. Xp yi yeniden kurmayı beceremem doğrusu Fabrıka ayarlarına nasıl dönüş yapabilirim acaba? F8 le safe mode de calıstırdım.. duzenleme yapmaya calıstım ama bir değişiklik olmadı..Lütfen bilgili olan arkadaslar ayrıntılarla yardımcı olmaya calısırlar mı?

not; sadece pc acıkken nemli bezle ekranı silmiştim ops:

bir de öncesinde ekranın altındaki seceneklerden ışıgı ayarlamaya calısmıstım.. Sanırım pixel tepkisi olabilir mi?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

ekrana eğer sıvı kaçtıysa saç kurutma makinesi gibi bir cihazla kurutmayı denyebilirsiniz.ama galiba sizin teknik servise uğramanız gerekecek.
    eğer sildikten sonra olduysa.
    ayrıca yine belirteyim fiziksel bir sorun olduysa sıvı aldıysa garanti dışı kalır cihaz.

arkadaşım yardımın için müteşekkirim ama ben monitörü yıkamadım ki..hafif nemli bezle sildim sadece.fiziksel bi neden oldugunu sanmıyorum.Bu pixel ayarlarını nasıl değiştirebilirim bana birisi yardım etsin. Teknik servise götürmek çare değil.Bu kadar basit konularda bile haydaaa servise dersek , burda toplanmamızın manası nedir? Çözüm için yardım bekliyorum. Yazılım hazırlayabilecek kapasitedeki arkadaslar, monittor ayarı yapmaktan aciz değildir sanırım.

Benzer Başlıklar

1. web camrere sorunu. acil yardımlarınızı bekliyorum
    emir_demir tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 03.09.2006, 00:25
  2. Ağ Bağlantısı - Yardımlarınızı Bekliyorum
    casus_05 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 21.07.2006, 19:19
  3. Yardımlarınızı bekliyorum
    XxxByIsmetxxX tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 6