PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
19 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Msn ile ilgili Yardım!!

Arkadaşlar benim pc de msn 9 var bugüne dek bir sorun çıkmadı ama bugün sabah benim msn mi açmamaya başladı.Şu hatayı veriyordu:"8100030d " internetten araşırdım.Yeniden yükle dediler . Bende sildim .msn 9 setupunu pc de vardı ordan kurdum.Bu sefer de "800700e" hatasını verdi. Bir sefer daha sildim.Msn nin kendi sitesinden bir defa daha indirdim msn 9 u ordan kurmaya çalıştım ama "zaten bilgisayarınızda msn 9 var " diye yazı çıktı yani kuramadım.Arıyorum msn yi ama bilgisayarımda msn falan yok Program ekle kaldırdan baktım ama gözükmüyor. YARDIM EDİN!!

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    ...::SAKARYAA::...

Program files e gir ordan messenger.exe yi bul calıstır yada calıstır a messenger.exe yaz

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

C:\Program Files\Windows Live içini boşalt.Bu MSN 8.5'i çek kur. Saat ve tarihi kontrol et dns olarak 4.2.2.2 ve 4.2.2.4 ekle.

Alıntı Orijinalini Gönderen: sakaryali Mesajı Görüntüle
    Program files e gir ordan messenger.exe yi bul calıstır yada calıstır a messenger.exe yaz
    kardeş "messenger.exe" diye bişi yok çalıştırda aratyıyom böle bişi yok diyo

Alıntı Orijinalini Gönderen: clickonline Mesajı Görüntüle
    C:\Program Files\Windows Live içini boşalt.Bu MSN 8.5'i çek kur. Saat ve tarihi kontrol et dns olarak 4.2.2.2 ve 4.2.2.4 ekle.
    kardeş zaten benim C:\Program Files da Windows Live diye bişe kalmadi heryerden sildim hiç bir yerde msn diye bişi yok heryerden sildim ama yinede "önce pc den msn yi silin " diyo!!

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

C:\Documents and Settings\PC\Local Settings\Application Data\Microsoft içindeki Windows Live klasörünü

ve

C:\Program Files\Common Files\WindowsLiveInstaller\MsiSources içini sil.

Tekrar msn 8.5 kurmak istersen burdan çek.

Benzer Başlıklar

1. DNS ile ilgili lütfen yardım
    sard555 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.01.2009, 20:24
  2. msn ile ilgili yardım
    bulut15 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 08.08.2008, 22:22
  3. ftp ile ilgili yardım
    rizatasci91 tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 0