+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
-
18.03.2009 15:56 #1
Tüm klipler ve videolar başaşağı oldu.Nasıl çözülür bu sorun?
arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır bilgisayar kullanıyorum böle bişey ilk kez başıma geldi.Geçenlerde internetten bir video indirdim.İzlemek için açtım aa bir de baktım başaşağı.herhalde dedim kamerayı ters koydular farketmediler.Sonra bugün bi klip indirdim o da başaşağı yani ters.Bunda bir iş var deyip dvd lere kaydettiğim daha önce normal şekilde izlediğim kliplerden bir tane koydum.aaa onlarda başaşağı.şimdi izlemek istediğim çoğu video başaşağı yürütülüyor.Yürütücü olarak media player kullanıyorum sıklıkla.Sonra dedim winap'da deneyelim onda da başaşağı.Birde nero nun yürütücüsünü deniyim dedim.E oda başaşağı.Buna ne sebep olmuş olabilir.Video görüntülerini şekillendirmek için hiç bir program kullanmıyorum.Son zamanlarda video ile ilgili bir prıogramda kurmadım.Sadece k-lite mega codec pack var.
Yani bu nasıl olmuş olabilir.Dahası bu sorunu nasıl çözebilirim.
Virüs,trojan vs. olabilir mi diye ad-aware avast ve spybot 'u güncelleyip güvenli modda tüm sistemi tarattım.ad-aware se 1.05 2 adet malware buldu.onları da sildim.ama sorun düzelmedi.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..En son chrispo tarafından düzenlenmiştir: 18.03.2009 16:37
-
18.03.2009 17:26 #2
gerek kalmadı arkadaşlar hallettim.sorun codec olayındanmış.k-lite mega codec pack i biraz kurcaladım.oradaki ayarlardan düzeltmeyi başardım.
Benzer Başlıklar
-
cansu hatası nasıl çözülür
aykut0202 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 15.10.2008, 22:31 -
ses kartı almakla sorun çözülür mü?
muhammet2217 tarafından Donanım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 30.07.2007, 15:30 -
Bu sorun nasıl çözülür?
ExpectoPatronum tarafından Donanım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 05.11.2006, 16:53 -
ie de satır hatası nedir?nasıl çözülür?
spetsi tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 10.01.2005, 15:37 -
Bu hata nasıl çözülür????
Pant3r tarafından ASP ve ASP.NET forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 28.09.2003, 20:09

Alıntıyla Yanıtla

Durmadan Mavi Ekran Hatası Alıyorum!
Bugün, 21:34 / Windows 7