+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
-
13.05.2009 15:57 #1
- Katılım Tarihi
- 2008
Web tasarımı ve universite hakkında bilgi istiyorum
ARKADAŞLAR BEN ŞU AN LİSE 4 ÜNCÜ (12) SINIF WEB TASARIMI ÖGRENCİSİYİM.
Üniversiteler hakkında hiç bişey bilmiyorum.
Şu an mersin de atatürk anadolu teknik lisesinde okumaktayım.
2 yıllık geçiş hakkımı kullandım.
mersin dışı bir üniversitede okumak istiyorum
1-) 2 yıllık geçiş hakkımı kullanırken şehir dışı tercih edebilir miyim?
2-) şehir dışı tercih ettigim ünv yaknlarında ev veya yurt bulma işlemlerini nasıl halledebilirim?
3-) kalıcak yer işlerini hallettikten sonra ünv nin ilk olarak neresine gidip ne yapmam gerekicek?
4-) para harç işleri filan bunlardan da çakmıyorum para mı yatrcam para mı alıcam devletten, para yatrıcaksam nereye ne için ne kadar yatırıcam, alıcaksam nerden ne kadar ne sıfatla alıcam?
5-) ilk derslerime nasıl başlıycam ne zaman başlıycam ders saatlerimiz nasıl olucak, ben hem ünv yürütmek hem de dışarda para biriktirmek amacıyla çalşmak istesem nasıl yapıcam?
bu 5 inin arasındaki çelişkiyi istiyorum.
beni onurlandırıp cevap verenlere sonsuz teşekkür ve saygılar.
-
13.05.2009 16:15 #2nmaboMisafir
Mrb bende teknık lıse mezunuyum
suanda S.ü teknik eğitim fakultesı Bilgisayar sis.ogretmenlıgı okuyom nasıpse seneye bıtıyo
farklı bı ılde okuyabılırsın dıye dusunuyorum cunku bızım burda var farklı yerlerden gelıpte ıkıyıl okuyanlar herhangı bı sıkıntı cekmezsın mutlakka okudugun unının sagında solunda yurt ev falan bı suru bulursun tabı ılceleri falan bilemem konyada genelde sıkıntı oluyomus duyduguma gore
ılk olarak kayıt yaptıracan bellı tarıh verırı bolumun ogrencı ıslerı
harc ıkıncı ogretım okuyosan para yatırıyosun yıne unının belırledıgı bı bankaya
alacagınıda burs ogrenım falan alırsın sen once hallet sonra dusun onların hepsı zamanla olur rahat olsun kafan derslerı falanda bolumun belırler sıkıntı olmaz yanı onun ıcın kafan rahat olsun hayırlı olsun sımdıden ...En son nmabo tarafından düzenlenmiştir: 13.05.2009 16:21
-
13.05.2009 16:21 #3
- Katılım Tarihi
- 2008
sewgili abim abim sayılırsın
sen ilk olarak ne yaptın...
öss bitti ne yaptın daha sonra nereye gittin ünv de...
-
13.05.2009 16:24 #4nmaboMisafir
ya oss bıttıkten sonra unı yı bekledım unıden tatıtım fılmı ve kayıt tarıhlerı ıle ılgılı evraklar gondermıslerdı tam oılarak hatırlamıyorum 4 sene oldu

unı ye gıt fakultende ogrencı ıslerıne sor yada telefonla soracagın soruları ogrencı ıslerıne sor mutlaka bı web sayfası falan vardır telefonu ordan ogren ve gereklı duyuruları ordan takıp et
Benzer Başlıklar
-
Anakartlar hakkında bilgi istiyorum.
kandemir-r tarafından PHP forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 26.01.2007, 23:32 -
Ram Hakkında bilgi istiyorum
recepok179 tarafından Donanım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 06.12.2006, 23:26 -
php nuke hakkında bilgi istiyorum
webmasterforum tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 18.05.2005, 11:47 -
.NET Passport hakkında bilgi istiyorum
MSC tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 19.11.2004, 14:35 -
Bluetooth hakkında bilgi istiyorum
bluegreen35 tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 27.04.2003, 23:32

Alıntıyla Yanıtla

Ekran kartı almak istiyorum..
Bugün, 21:37 / Donanım