PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

bunlardan biri çözümünüz olacaktır mutlaka

1)Masaüstüne sag tıkla. özellikler. görünüm. temayı yeniden seç ve onayla.

2)Masaüstüne sag tıkla-ozellikler-masustu-masaustunu ozellestır-web’e gel. altta masaüstü ogelerını kılıtle var. o aktıfse pasıf yap.

3) Başlat tuşundan çalıştır a giriniz. Çıkan pencereye “regedit” yazınız. “çalıştır” tuşuna basınız. çıkan pencerede
    solda “Bilgisayarım” seçili dursun. Ctrl tuşuna basılı tutarak F tuşuna basınız. ufak bir pencere çıkacaktır. oraya “ForceActiveDesktop” yazınız ve “Sonrakini bul” tuşuna basınız. Bir süre bekledikten sonra sağ kısımda “ForceActiveDesktopOn” diye birşey göreceksiniz. ona çift tıklayınız. açılan ufak pencerede sol altta “değer verisi” vardır ve değer 1 dir. o değeri 0 yapınız. ve tamam tuşuna basınız. regedit programını kapatınız. bilgisayarım’a sağ tuş özellikler ile giriniz yukarıdan gelişmiş penceresine geçiniz. performans kısmında ayarlar tuşuna basınız çıkan pencerede “Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan”ı tikleyiniz. tamam diyip kapatınız. sonra tekrar bilgisayarıma sağtuş yine aynı yere yani gelişmiş performans ayarlar kısmına girip o “Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan”a attığınız tiki kaldırınız. uygula tamam diyip kapattığınızda artık transparan görünümlü simgeleriniz olacaktır.

4)Bilgisayarıma sag tıkla-ozellikler-gelişmiş-performans-ayarla’a gel.Bilgisayarım içine en iyi olanu windows seçsin seneçegini seç. Tamam de.

5)Bilgisayarıma sag tıkla-ozellikler-gelişmiş-performans-ayarla’a gel. Özele gel. Ordan Masaüstü simge etiketleri arkasında bırakma gölgesi kullan seçeneği aktifse pasif yap. pasifse aktif yap.
    olmazsa hemen altındakınıde degıstır.

6)Masaüstüne sağ tıkla-özellikler-masaüstü-masaüstünü özelleştir-web’e gel.”Geçerli giriş sayfam” yazan yerde adresler olabilir bunların önündeki kutucuklardaki işaretleri kaldır. ve tamam de.

7)Masa üstü sağ tık > Özellikler > Görünüm > Efektler > Menü altında gölge göster tikini kaldırıp tamam deyin
    Beğendim: a.santos'un mükemmel çalımlarını ve golünü.

Bekliyorm: pcnet dergilerinde sayfa başı reklam olmamasını

Sıkıldım: insanlarn 'format at çözülür' demesinden

Sövdüm: ttnetin 2mbit lik internetinin amerikadaki 16/20 mbit olan internettn pahalı olmasına

nvidia kullanıyosan tıkla

ATATÜRK İÇİN TIKLA

bana kalırsa muhtemelen çocuklar özelliklerden xp sitilinden windows klasik sitile falan getirmişler yada ona benzer bişey!!

Wink

benim dediklerimi yaptınız mı?yaptıysanız sorununuzun çözülmüş olması lazım..
    Beğendim: a.santos'un mükemmel çalımlarını ve golünü.

Bekliyorm: pcnet dergilerinde sayfa başı reklam olmamasını

Sıkıldım: insanlarn 'format at çözülür' demesinden

Sövdüm: ttnetin 2mbit lik internetinin amerikadaki 16/20 mbit olan internettn pahalı olmasına

nvidia kullanıyosan tıkla

ATATÜRK İÇİN TIKLA

Emeğine Saglık kardeş çok ama çok teşekür ediyorum sayende sorun halledildi
    Teşekürler
    bunlarda belgesi

Arkadşım mrb bende şu an aynı sorunla karşı karşıyayım.

Ctrl F ile aratıorum force aktve deskopu ama bulamıor ya :/
    Napcam ?

Benzer Başlıklar

1. Masaüstü simgelerinin arkasındaki renk
    kandemir-r tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 01.06.2011, 11:10
  2. Masaüstü simgelerinin arkaplan rengi
    ayberk4570 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 11.08.2010, 14:42
  3. Masaüstü simgelerinin yazılarını tranparan yapmak
    _SeNsiNi_ tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 09.05.2008, 21:17
  4. MasaÜstü simgelerinin altındaki gölgeleri nasıl kaldırabilirim?
    muscle tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.04.2008, 11:14
  5. masaüstü simgelerinin altındaki yazılar seçili gibi
    sistem06 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 14.11.2006, 23:41