+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
28.09.2009 21:06 #1
- Katılım Tarihi
- 2009
- Mesaj
- 36
Bilgisayardaki Programları kalıntılarıyla birlikte silebileceğiniz güzel Bir Program.
Benimde kullandığım ayrıca çokta memnun oldugum bi programı sizlerle paylaşmak istedim.
Açıklama:
bu küçük program ile sisteminizi taratabilir ve gereksiz programları bulup istediğinizi silebilirsiniz. Aslında Windows Denetim Masası bölümünde bulunan Program ekle veya kaldır özelliğinin hemen hemen aynısı olan bu programda artılar daha fazla. Çünkü çoğu programı Program ekle veya kaldır bölümünde bulamazken bu program ile bir taramada sistemde kayıtlı olan tüm programları bulabilirsiniz. Sadece program veya dosyaları da değil klasörleri ve kullanıcı kayıtlarını da bu program sayesinde silebilirsiniz. Ve bu silmeler sisteminizde bir hızlanmaya yol açacağı için işinize gelecektir.
Ayrıca programda bulunan kendine özgü avcı modu ile "hunter mode" kullanımı kolay ancak oldukça etkili ve başarılı bir sistem işlev yönetim raporu sunuluyor.
Program özellikleri:
- Auto Start Manager - Windows başlangıç bölümünde hangi programların otomatik olarak çalışacağını belirleyebilirsiniz.
- Windows Tool Manager - Kolay ve etkili kullanımı ile her Windows işletim sisteminde kullanabilirsiniz.
- Junk Files Cleaner - Sık kullanılan dosyalar bölümündekigeçmişi silebilirsiniz.
- Browsers History Cleaner - Browser'ınızdaki geçmişi, ziyaret edilen sayfa geçmişlerini, Firefox Internet Explorer, Netscape, Opera browserları için kullanılabilir.
- Office History Cleaner - MS Office geçmişini temizleyebilirsiniz.
- Windows History Cleaner - Son kullanılan dosyalar geçmişini veya Windows ortamında kayıt edilmiş tüm geçmişleri silebilirsiniz.
En son SkyWalker4u tarafından düzenlenmiştir: 10.04.2010 01:07
-
25.03.2010 05:11 #2
Evet link kırık olmasa işimize yarıyabilirdi :mrgreen:
En son Assault tarafından düzenlenmiştir: 25.03.2010 05:15
Uzun konuşmayın, ne soruluyorsa ona cevap verin.
Yazışmaları azaltın, her fırsatta kitap okuyun.
Konuşmada ve yazmada kısa ve öz ol.
Lüzumsuz konuları at ! Sapı samandan ayır.
Ben zaten devletimi 7 düvele karşı savaşarak kurmuşum, şimdi bunun üstüne bana silah çekenin ağzına o namluyu sokarım !
-
25.03.2010 17:59 #3
http://www.revouninstaller.com/ buradan indirebilirsiniz programı.
-
25.03.2010 18:18 #4Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)
-
26.03.2010 03:11 #5
On numara bir programdır bu.Programı kaldırırken kalıntıları felan tamamen siler.Ayrıca bir çok özelliği sayesinde bilgisayarınızdaki ayarlamarı yapmanızı sağlar.
[B]demreli
Benzer Başlıklar
-
Bilgisayardaki dosya klasörleri büyüklüğüne göre sıralayıp gösteren program
omaja tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 13.02.2009, 14:20 -
Bilgisayardaki dosyaları indeksleyen program arıyorum
yirmibininci tarafından Yazılım forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 19.08.2007, 23:27 -
Bilgisayardaki aynı resimleri bulan program arıyorum
recrec tarafından Yazılım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 09.06.2007, 01:06 -
bilgisayardaki donanımı listeleyen program ??
tanju6 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 07.10.2006, 23:53 -
Bilgisayarla birlikte program açma
Mcnet tarafından Yazılım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 07.06.2004, 00:18



Alıntıyla Yanıtla

En hızlı ve en iyi antivirüs
Bugün, 02:47 / İnternet, Ağ ve Güvenlik