PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan fikirlerinizi alabilirmiyim ?(sistem analizi )

mrb arkadaşlar..
    çukurova üniversitesi de okuyorum.bilgisayar teknolojileir ve programlama bolumu 2.sınıf derslerinden biri olan sistem analizi dersi için bir proje hazırlamam gerekiyor..ama aklıma hiçbirşey gelmiyor..mesela ağ bağlantıları dersinden bu projeyi yapmak istersem..ki bu proje derken araştırma da olabilir..hocayla konuştum da bana bir fikirle gelmen lazım dedi.. e bende switch nedir router nedir bunları araştıracam hocam da diyemem ki..daha karmaşık nasıl bişey bulabilirim acaba ?

birde bu ders bir donemi kapsıyor..yani onuzmuzdeki tum donemi kapsayan çok fazla araştırma isteyen bir ders..ki mezun olma durumu bile buna bağlıymış needeyse.. bu dersten almam şart değil ama donanım da dusundum..ama sorun aklıma hiçbir projenin gelmemesi..mesela bazı arkadaşlar tum donnaım bilgilerini içeren kitap hazırlayacak..ama yıllardır rğrenciler bunu yapıyormuş zaten..ben daha farklı birşey istiyorum.

bana yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

Üniversitede Öğrencilerin İstatistiklerini Hepsaplıyan Bir çesit Verimlilik programı yazabilirsiniz Boylece Yazdıgınız program Aynı Zamanda Üniversitede Kullanılır ve Daimi Referansınızda olmus olur. ilgilenirsen Biraz daha detayını anlatabilriim. Bir kaç kişide olum lu olumsuz yanıt yazar Beyin Fırtıcnası oluşur ve birtane proje ortaya cıkar

Benzer Başlıklar

1. Gizlilik ve info analizi
    JBSpider tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.10.2008, 06:19
  2. Bugün Böyle Bir Sistem Alıyorum Önerilerinizi Alabilirmiyim
    sameducer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 01.06.2007, 21:32
  3. PC Başlarken Disk Analizi Yapıyor Sebebi Nedir?
    fatih5466 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 13.02.2007, 21:15
  4. ekran kartı analizi
    izmir_izmir tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 16.11.2004, 02:40
  5. Websitesi analizi..
    Epic tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 02.01.2004, 02:07