PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Question Radyo vericisi yapımı ?

Sevgili arkadaşlar,

Radyo vericisi yapmak istiyorum. Bununla ilgili bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Mesafe olarak 100,200m civarı düşünüyorum. Sizce bu mümkün mü ? Nasıl yapabilirim ?

Bu yaptığımız radyodan yayın yapabilir miyiz ? Yani müzik çalabilirmiyiz

Bu işi nereden nasıl öğrenebilirim ? veya bana yardım edebilecek bir cengaver mevcut mu ?

Ne tür malzemeler lazım ? Neleri tedarik etmemiz lazım ? Pilli mi yapmak gerekir pilsiz mi ? Pilli yaparsak enerji ne kadar tüketilir veya 220V mu kullanmamız gerekir Bu konuda oldukça tecrübesizim

Yardımcı olursanız sevinirim.

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Ankara

Elektronik bilginiz varsa kendiniz de yapabilir, hazır satın alabilir veya yaptırabilirsiniz. Pille veya dilerseniz adaptörle de çalıştırabilirsiniz. Ararsanız bu linkteki gibi pek çok seçenek bulabilirsiniz.
    En son DETONATOR tarafından düzenlenmiştir: 14.11.2011 20:54

Teşekkür ederim bir inceleyelim bakalım. Elektronik bilgim yok ancak öğrenim kendim yapmak istiyorum. Bunun için her türlü çalışmaya hazırım Bir araştıralım bakalım. Bu konularda birilerinden birebir yardım almanın dah iyi olacağını düşünüyorum.

Endüstri Meslek Liselerinde Uygulaması yapılan Bir Konu Fm verici elektronik bilgin yoksa hiç bulaşma Çünkü gerçekten zordur özellikle bobin ayarları zordur. Ya Hazır Kitler var malzemeleri içinde alıp sadece lehim yaparak olayı bitiriyorsun yada Çakmağa takılan radyo vericileri var FM Transminitter diye geçer onları kullanabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

1. o/c yapımı ?
    exelans95 tarafından Overclock ve Modifikasyon forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.08.2010, 13:59
  2. radyo yapımı
    potansiyel tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 10.06.2008, 10:42
  3. mp3 cd yapımı
    yelken61 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4