PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
    suris
    Misafir

Varsayılan klasörlerin görünümü

Klasörlerim hep Web sayfası görünümündedir.Ama bilgisayar bazen bu özelliği kendiliğinden kaldırıyor. Ben de bütün klasörlerimin görünümünü tek tek değiştirmek zorunda kalıyorum.Bu işi kökünden halledecek bir yol mu?Yani klasörlerimin hep web sayfası olarak görünmesini ve bu özelliğinin kalkmamasını nasıl sağlayabilirim?
    :?: :?:

Denetim masasından klasör seceneklerine girerek burdaki ilgili kutucuğu işaretleyip yapabilirsin. Kolay Gelsin....

aslında tam olarak öyle değil; herhangi bir klasördeyken,tüm ayarlarını yap..(web sayfası olarak görünümü seç, dosylarını fln düzenle,vs.vs.) tüm bunları yaptıktan sonra,
    win. xp kullanıyorsanız; explorerda araçlar\klasör seçenekleri ne gelin..buradan görünüm bölümüne geçin ve tüm ayarların yapılmış durumdayken,üst kısımda bulunan "bütün klasörlere uygula" butonuna basın,tüm klasörler aynı olur..
    win.98 kullanıyorsanız,görünüm\klasör seçenekleri ne gelin.."genel" kısmında yer alan, "Özel,seçtiğiniz ayarlara dayanır" işaretli iken "ayarlar"a tıklayın..açılan pencereden,"web içeriğini klasörlerde görüntüle" nin altında yer alan "içeriğinde html olan tüm klasörleri" seç..ve onayla..

Benzer Başlıklar

1. Klasörlerin yazıları
    metin_4545 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 23.11.2006, 19:33
  2. klasörlerin yan taraftaki yerini nasıl geri getirebilirim
    artistah tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.08.2006, 21:14
  3. Vb-6 da pencere görünümü
    yasinkutlay tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 0