PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Win XP'de ağ sorunu

Cafemde tüm pc'ler win98 ve adsl kullanıcısıyım. Yeni bir WinXP bilgisayar geldi ağ ayarlarını yapmaya çalıştım bilgisayarları görüyor ama çok yavaş bağlanma hızınıda 10 mbps olarak gösteriyor. Bunun 100 olması gerekmiyor mu ? sonra Ağ'ımdaki bilgisayarı hem yavaş görüyor hemde içlerine girmiyor (Paylaşım açık olduğu halde) Diğer pc'ler bu bilgisayarı görüyor ve yavaşta olsa dosyalarına girebiliyorlar . XP olan pc'de dsl'nin numaralarını yazdım (212.156.4.6 vs.) ama yinede internete girmeyi başaramadım bunu nasıl yaparım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Misafir

baglanti hizina birsey diyemeyecegim. belki kullandigin ethernet kartindan olabilir. ama interneti gorememesi xpde artik alisildi. baglantiyi tekrar sifirdan paylastirdiginizda buyuk ihtimal o sorun ortadan kalkacaktir. diger ag kullanicilarini yavas gormeside yaklasik olarak buna bagli birsey. muhtemelen ag kartiniza guvenlik duvari cekmistir ve bu da paylasimda yavaslamaya sebep olur. baglantilardan ag kartinizin ozelliklerine girin ve eger guvenlik duvari varsa onu kaldirin..

Giren kablodan kaynaklanıyormuş biraz hasar görmüş şimdi hallettim XP'de çok kolaymış ama yapmak sadece dikkat edilecek nokta çalışma gruplarını aynı yazmak . Güvenlik duvarınıda kaldırdım n.p. Cevap içinde ayrıca tşk. ederim..

varsayılan ağ geçidine modemin ip adresini yaz. dns ip adreslerine de 212.156.4.2 212.156.4.5 yazmalısın. ondan sonra internete bağlanabilirsin :wink:

Benzer Başlıklar

1. XP'de Apache Sorunu
    iskeletor tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 22.11.2006, 20:49
  2. Windows XP'de 'R' Sorunu!
    Pahjcp tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 24.01.2005, 19:01
  3. XP'de açılış sorunu
    yuempek tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 8