PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Win2000'ini actığınız oturuma yetki vermeniz halinde sorun ortandan kalkacaktır.YAda Xpleri actığınız oturum ve şifre ile Win2000'i açarak..

Kolay gelsin..

Varsayılan yetki derken

selam arkadaşlar 2000 yetki ver derken local olarakmı yoksa serverdanmı bahsediyorsunuz daha önce böyle bir sorun çıkmıyordu gerci ben bu işlerde uzun zamndır çalışmıyorum ama
    neyse sunu sorim yetki ver derken nerden nasıl verilecek nt server var user da zaten normal ayarları var domain user yani bu yetki işlemlerini zaten nt server üzerinden yapılıyor nt server varken user tarafında yapılacak olan yetki ayarları gerçerli olurmu oluşturulan user gerekli izinler veriliyor işin özü bahsettiniz yetkiyi acarsanız yaralı olur ii calışmalar

2000 bilgisayarda paylaştırmak istediğin klasöre sağ tıkla. orda önce paylaşım ver. sonra güvenlik diye bir sekme var burada tanımladığın kullanıcı ve gruplar sadece bu klasöre erişebilir. eğer sen herkes erişebilsin istiyorsan orda everyone grubunu eklediğin zaman bütün herkes erişebilir.

Varsayılan sorun olan o degil

güzel ilgilendiniz iicin tşk edrim ama su an sorun tam anlaşılmamış burda paylaşımla ilgili bi sorun yok sorun bilgisayara girmekle ilgili paylaşım olmasa ki var bilgisayara girer paaylasımda birsey gözükmez ben workgrouptan söz etmiyorum istemci sunucu bir sistemden söz ediyorum yani paylaşılan klasörleri görmek yada görmemekle ilgili sorun yok sorun ilk asamada tüm ag tıklayıp pc ler sıralanıyor burda isletim sistemi 2000 olan pc nin içine girilmiyor hata olarakta billinmeyen hata uyarısı çıkartıyor acıklaya bildimmi he bide clint tarafında herhangi bi sorun yok kabloda paylaşımda eternette vs cünkü 2000 hepsini görüyor digerleride 2000 haric birbirini görüyorlar bide makinaya ping atabiliyorum buda ayrı bi olay iii calışmalar

Benzer Başlıklar

1. PC CD sürücüsünü görmüyor
    evindar tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 08.01.2007, 19:48
  2. 2.Hdd yi görmüyor
    muhkem_ tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 10.11.2004, 19:05
  3. win200 açılış
    some_plus tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6